- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Czy ktoś może wie jak przeprowadzić ręczną aktualizacje do routera ZTE MF286?
Ściągnąłem nowszą wersję firmware, ale nie wiem jak ją zainstalować. Router w automatycznej opcji aktualizacji. Wyszukuję, następnie mam komunikat, iż aktualizacja jest w toku, z tym że żadna aktualizacja nie ma miejsca.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ręcznie nie wgrasz oprogramowania, skoro jest w sieci, to takie samo modem pobiera, skoro proces się zatrzymał, zresetuj modem i wymuś ręcznie aktualizację, po aktualizacji znowu reset z przycisku na tyle, chyba spinaczem się to robi. Tak na koniec, nie krzycz na NO, po co piszesz z dużych liter.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ręcznie nie wgrasz oprogramowania, skoro jest w sieci, to takie samo modem pobiera, skoro proces się zatrzymał, zresetuj modem i wymuś ręcznie aktualizację, po aktualizacji znowu reset z przycisku na tyle, chyba spinaczem się to robi. Tak na koniec, nie krzycz na NO, po co piszesz z dużych liter.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF286 AKTUALIZACJA
Dzięki za info i sorry za duza czcionke ale niestety nie mogę jej zmienić na małą,wtedy musiałbym na nowo pisać pytanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF286 AKTUALIZACJA
@Aborows40napisał(-a)Dzięki za info i sorry za duza czcionke ale niestety nie mogę jej zmienić na małą,wtedy musiałbym na nowo pisać pytanie
@Aborows40 , masz godzinę czasu na edycję tamtego posta (opcje posta), potem zgłasza się moderatorowi też z opcji posta.