- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
Witam.
Mam pewien problem. Posiadam ruter ZTE MF283+ i przestaly migac diody z tyłu rutera gdzie podłącza sie kabel sieciowy. Przy komputerze wyświetla sie komunikat, że kabel sieciowy jest odłączony. WiFi działa sprawnie i diody z przodu rutera działają. Pomoże ktoś rozwiązać ten problem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
Masz uszkodzony kabel lan albo jest wypięty z portu ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
Kabel wpinałem pare razy ale nic nie pomogło. Nie widac zeby był uszkodzony przynajmniej na zewnatrz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
@slawekG A masz inny kabel ? może jest wypięty w laptopie lub coś jest nie tak ze sterownikiem karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
Postaram sie załatwic jakiś kabel. A te migajace diody z tyłu rutera nie powinny sie palic po włączeniu go i podłączeniu kabla pod wejście? Mi sie wydaje, że one sie paliły a przynajmniej tam gdzie był kabel ale teraz to nie pamiętam dokładnie. A najlepsze w tym wszystkim, że wszystko było ok a tu nagle brak połączenia. Reset rutera też robiłem ale nic nie pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE MF283+
slawekG napisał(-a):Postaram sie załatwic jakiś kabel. A te migajace diody z tyłu rutera nie powinny sie palic po włączeniu go i podłączeniu kabla pod wejście? Mi sie wydaje, że one sie paliły a przynajmniej tam gdzie był kabel ale teraz to nie pamiętam dokładnie. A najlepsze w tym wszystkim, że wszystko było ok a tu nagle brak połączenia. Reset rutera też robiłem ale nic nie pomogło.
@slawekGDioda z tyłu powina się palić wiec wygląda na uszkodzony kabel.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś