- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE G50 na X72
Niestety MC888 potrafi nagle przestać widzieć 5G i czytałem o kilku takich przypadkach, brand nie ma nic z tym wspólnego...raczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE G50 na X72
@Zeuseknapisał(-a)Niestety MC888 potrafi nagle przestać widzieć 5G i czytałem o kilku takich przypadkach, brand nie ma nic z tym wspólnego...raczej.
Ten mój 888 nigdy nawet nie próbował tego 5G zobaczyć... Jak znajdę czas to go przetestuje na jakiejś zielonej karcie choć ich 5G akurat w pobliżu nie mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZTE G50 na X72
@Ianus72 Potwierdzam, że sztuki mc888 miały problem z 5G tzn bezpowrotnie traciły. Z routerem z drugiej ręki wiadomo raczej nic nie zrobisz, a jeśli na gwarancji to wymiana. Miałem taki przypadek - mój egzemplarz nigdy nie zobaczył 5G, najpierw sądziłem że to dlatego że router wewnętrzny za słaby żeby złapać 5G, które dopiero wchodziło do użytku i tak naprawdę z punktu widzenia użytkownika nie bardzo było wiadomo jak to ma działać a do tego na mojej podstawowej taryfie do internetu nie miałem 5G. Dlatego dopiero po prawie 2 latach czyli tuż przed upływem gwarancji reklamowałem. Orange wzorowo sprawę załatwił i dostałem nówkę, która od prawie roku działa znakomicie
- « Poprzedni
- Następny »