- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0
vdsl2 napisał(-a):
Sandra napisał(-a):
ministerpl napisał(-a):
Następnie w zakładce Wireless >> Site Survey wybierasz ruter funbox podajesz haslo i twoj tplink działa jako access pointKombinuje kombinuje i nadal nie wiem gdzie mam wpisać to hasło. Tak jak napisałam wcześniej, po naciśnięciu CONNECT router przechodzi do ekranu jak powyżej i nic, nadal nie rozsyła internetu.
Może ktoś mi pomóc?
Jak to zrobic masz tutaj
Kurcze, walczę z tym już kilka godzin i nadal nic. Wydaje mi się że połączyłam router z Liveboxem gdyż w zakładce STATUS w opcji Wan wyświetlają mi się przydzielone adresy (wcześniej były same zera) ale nadal, czy to po kablu czy bezprzewodowo router nie rozsyła internetu.
W czym może leżeć problem?
Może ktoś mi pomóc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sandra Wykonaj reset routera tp-linka do ustawień fabrycznych i dopiero spróbuj go skonfigurować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):@Sandra Wykonaj reset routera tp-linka do ustawień fabrycznych i dopiero spróbuj go skonfigurować.
Tak właśnie robie. Za każdym razem jak coś mi nie wychodzi to RESET i od nowa.
Dziwie się tylko czemu router nie rozsyła neta a wydaje mi się że jest połączony z moim Liveboxem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sandra Ja bym sprawdził jeszcze kabel LAN a poza tym, skąd masz tego tp-linka może być uszkodzony?lub gryzie się adres IP Np. Livebox to 192.168.1.1 a tp-link ma mieć 192.168.2.1
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »