Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.

TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0

Highlighted

Poziom 7, Poszukiwacz
  • 7
  • 0
  • 0

TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0


vdsl2 napisał(-a):

Sandra napisał(-a):

ministerpl napisał(-a):


Następnie w zakładce Wireless >> Site Survey wybierasz ruter funbox podajesz haslo i twoj tplink działa jako access point


Kombinuje kombinuje i nadal nie wiem gdzie mam wpisać to hasło. Tak jak napisałam wcześniej, po naciśnięciu CONNECT router przechodzi do ekranu jak powyżej i nic, nadal nie rozsyła internetu.

Może ktoś mi pomóc?


Jak to zrobic masz tutaj


Kurcze, walczę z tym już kilka godzin i nadal nic. Wydaje mi się że połączyłam router z Liveboxem gdyż w zakładce STATUS w opcji Wan wyświetlają mi się przydzielone adresy (wcześniej były same zera) ale nadal, czy to po kablu czy bezprzewodowo router nie rozsyła internetu.

W czym może leżeć problem?

Może ktoś mi pomóc?

 

Highlighted
Konto usunięte

Nie dotyczy

TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0

@Sandra Wykonaj reset routera tp-linka do ustawień fabrycznych i dopiero spróbuj go skonfigurować. 


Poziom 7, Poszukiwacz
  • 7
  • 0
  • 0

TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0


vdsl2 napisał(-a):

@Sandra Wykonaj reset routera tp-linka do ustawień fabrycznych i dopiero spróbuj go skonfigurować. 


Tak właśnie robie. Za każdym razem jak coś mi nie wychodzi to RESET i od nowa.

Dziwie się tylko czemu router nie rozsyła neta a wydaje mi się że jest połączony z moim Liveboxem.

Highlighted
Konto usunięte

Nie dotyczy

TP-LINK TL-WR543G + Livebox 2.0

@Sandra Ja bym sprawdził jeszcze kabel LAN a poza tym, skąd masz tego tp-linka może być uszkodzony?lub gryzie się adres IP Np. Livebox to 192.168.1.1 a tp-link ma mieć 192.168.2.1