- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rodzielić
Witam serdecznie chciałęm dowiedzieć czy ktoś zauważy że powinno działanie dla sygnał lini telefoniczne powinno działanie wiecej predkość z miasta niepołomice mam umowa po 80mb/s czyli są połowa 20mb/s a techniczne powiedzieli że dać mi predkość 39mb/s no wiec dlaczego mam cały czas 20mb/s z rodzielić ORANGE FUNBOX 2.0 z Asus rt-ac51u ktoś umie zrobić konfiguracja było full wifi az do 5GHZ bez problemów kilka z komputer i laptopa powinno działanie bez problem czemu tak są spada i problem internet i telewizja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rodzielić
@Anonimnapisał(-a)Witam serdecznie chciałęm dowiedzieć czy ktoś zauważy że powinno działanie dla sygnał lini telefoniczne powinno działanie wiecej predkość z miasta niepołomice mam umowa po 80mb/s czyli są połowa 20mb/s a techniczne powiedzieli że dać mi predkość 39mb/s no wiec dlaczego mam cały czas 20mb/s z rodzielić ORANGE FUNBOX 2.0 z Asus rt-ac51u ktoś umie zrobić konfiguracja było full wifi az do 5GHZ bez problemów kilka z komputer i laptopa powinno działanie bez problem czemu tak są spada i problem internet i telewizja
pojawiło się jakość linii (błędy)liczba sekund z błędami (ES) w trakcie pobierania (od momentu ostatniej synchronizacji)40Sekundy z poważnymi błędami (SES) w trakcie pobierania (od momentu ostatniej synchronizacji)21
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś