Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pytanie dot. połączenia mostowego

Anonim

Nie dotyczy

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 10
  • 0
  • 0

Wielkie dzięki za pomoc 🙂

Anonim

Nie dotyczy

napisał(-a)

Wielkie dzięki za pomoc 🙂

@As1990 Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Anonim

Nie dotyczy

Jeśli ma opcję mostu to ustaw, powinno zadziałać, powieli istniejącą sieć, musi być oczywiście w dobrym zasięgu tej sieci, inaczej kicha będzie.

• 10
  • 0
  • 0

Tylko właśnie niby zrobilez tak jak w instrukcji, wpisałem MAC routera głównego we wskazanym w instrukcji miejscu to tego drugiego routera laptop przestał widzieć. No ale teraz to już chyba jakoś się musi udać 🙂 tak to miałem stara sieć i dodatkowo pojawiała się ta Sagem... tylko bez dostępu do internetu a po wpisaniu tego MAC routera z dostępem tam w miejsce wskazane w instrukcji to teraz widzi tylko jedną ta starą sieć. 

Anonim

Nie dotyczy

@As1990zobacz tu jest wiele rzeczy na temat tutaj 

• 10
  • 0
  • 0

Dzięki pokombinuje może coś z tego będzie 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 721
  • 1691
  • 34

@As1990 I jak uzyskałeś pozytywne efekty?

• 10
  • 0
  • 0

Niby robię wg instrukcji a potem przestaje mi widzieć ten drugi mostowy router w sieci.
Przed mam wyświetlane dwie (ta co używam no i ta druga Sagem...) a po konfiguracji zostaje tylko ta stara
Anonim

Nie dotyczy

Żeby most działał, musisz mieć 2 takie urządzenia, do szuflady go schowaj, używany Router z AP klient kup (router bez modemu oczywiście), będzie działać połączenie mostowe.