Pytanie dot. połączenia mostowego

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 10
  • 0
  • 0

Wielkie dzięki za pomoc 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

napisał(-a)

Wielkie dzięki za pomoc 🙂

@As1990 Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Jeśli ma opcję mostu to ustaw, powinno zadziałać, powieli istniejącą sieć, musi być oczywiście w dobrym zasięgu tej sieci, inaczej kicha będzie.

• 10
  • 0
  • 0

Tylko właśnie niby zrobilez tak jak w instrukcji, wpisałem MAC routera głównego we wskazanym w instrukcji miejscu to tego drugiego routera laptop przestał widzieć. No ale teraz to już chyba jakoś się musi udać 🙂 tak to miałem stara sieć i dodatkowo pojawiała się ta Sagem... tylko bez dostępu do internetu a po wpisaniu tego MAC routera z dostępem tam w miejsce wskazane w instrukcji to teraz widzi tylko jedną ta starą sieć. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@As1990zobacz tu jest wiele rzeczy na temat tutaj 

• 10
  • 0
  • 0

Dzięki pokombinuje może coś z tego będzie 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

@As1990 I jak uzyskałeś pozytywne efekty?

• 10
  • 0
  • 0

Niby robię wg instrukcji a potem przestaje mi widzieć ten drugi mostowy router w sieci.
Przed mam wyświetlane dwie (ta co używam no i ta druga Sagem...) a po konfiguracji zostaje tylko ta stara
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Żeby most działał, musisz mieć 2 takie urządzenia, do szuflady go schowaj, używany Router z AP klient kup (router bez modemu oczywiście), będzie działać połączenie mostowe.