- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej. Ktoś miał do czynienia z OPPO 5G CPE T1a? Mam możliwość kupić nową sztukę za 400 zł, pochodzącą z od zielonego operatora. Przede wszystkim, czy da się tam wgrać soft global, lub czy zielony soft ma jakieś ograniczenia w stosunku do globala? Na razie jedyną wadą tego urządzenia jest brak briga, ale hmm cena wydaje się atrakcyjna, więc jakoś przeżyje.
BTW. Pomijamy temat blokady imei itp 🙂
Kilka dodatkowych informacji: router miałaby działać z kartą Orange Flex. Byłby w zasięgu fake 5G.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem ten model, jednak to było dawno i tylko przez kilka dni.
Oddałem jego gdyż oprogramowanie dosyć ubogie np. nie sposób zmienić nazwy urządzeń podłączonych.
Za 400zł to jednak warto go przetestować, nie jest to majątek a jednak to router 5G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
@atlas_cudow za taką kwotę bym się pokusił, przynajmniej sprawdził, jak działa. Upewnij się tylko co do blokady IMEI.
Soft pewnie się da wgrać, jeśli ma się doświadczenie i chęci.
Zawsze przecież jak nie spełni wymogów można sprzedać dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
Co do IMEI, to sprawa jest czysta. Na 100% jest ok. Odsprzedać nie mogę, bo tak atrakcyjna cena jest tylko dla mnie. Ktoś tam by się obraził, że kupiłem i sprzedałem.... Dlatego wolę zapytać o opinię użytkowników, zanim kupię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem ten model, jednak to było dawno i tylko przez kilka dni.
Oddałem jego gdyż oprogramowanie dosyć ubogie np. nie sposób zmienić nazwy urządzeń podłączonych.
Za 400zł to jednak warto go przetestować, nie jest to majątek a jednak to router 5G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
@Zeusek Pamiętasz może, czy da się całkowicie wyłączyć wi-fi? Bo ja będę go używał jako bramki. W sumie najbardziej zależy mi na możliwości wyłącznia wifi. Widziałem na screenach w google, że jest taka opcja, ale pewności nie mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
@atlas_cudow najczęściej w każdym routerze powinno dać się wyłączyć WiFi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
Nie pamiętam, nie specjalnie tam się rozglądałem. Dla mnie jedna z podstaw to edycja podłączonych urządzeń. Osiągi zbliżone do B818. Ogólnie miałem jego ponad rok temu i wiele rzeczy zapomniałem, jest model typu "włącz i zapomnij".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
@atlas_cudow mam nadzieję, że nasze podpowiedzi pomogły w podjęciu decyzji 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OPPO 5G CPE T1a - Opinie
@ketrasaArtur Oczywiście. Wezmę ten router. Niestety nie mogłem oznaczyć 2 odpowiedzi jako "rozwiązanie".
Oznaczyłem Zeuska odpowiedź dlatego, że z Ty @ketrasaArtur masz już za dużo rozwiązań na koncie:)
Tak naprawdę obaj mi pomogliacie. Pozdrawiam!
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »