- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@atlas_cudow A coś więcej? Masz jakieś doświadczenia, refleksje o tym urządzeniu? Czytałem kiedyś, że ma możliwość instalacji e-sim. Czy to esim funkcjonuje w polskich warunkach?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Zdecydowałem się jednak zwrócić. Nie chodzi o to że to ostatecznie inny model...no to też ale głównym powodem jest problem z połączeniem się przez wi-fi. Nie mam pojęcia co jest nie tak i nawet bez hasła nie szło się połączyć tzn. czasami się udawało. Raz czy dwa zdarzyło mi się że coś samo się przestawiło.
Mam już wszystko zapakowane, zgłosiłem zwrot przez allegro, jutro ma być kurier po odbiór.
Nie bierz ZTE, ten model źle wyświetla szerokość pasma i do końca nie wiadomo czy tylko źle pokazuje. Na teraz to bym brał Huawei ale skoro mój MC888 działa dobrze to nie chcę już kombinować z innym sprzętem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@arthurnapisał(-a)@atlas_cudow A coś więcej? Masz jakieś doświadczenia, refleksje o tym urządzeniu? Czytałem kiedyś, że ma możliwość instalacji e-sim. Czy to esim funkcjonuje w polskich warunkach?
Nie mam, bo cena jest dla mnie nie zdecydowanie za duża. Ale załączam film z bardzo dokładną recką. https://youtu.be/T9G8YYmJGJE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Ta recenzja nie zachęca do tego sprzętu, to nie firma dla laików jak ja 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
@Szaner Tak, to prawda . "Mietki" są dość trudne w obsłudze, ale efekt może mega. Sam używam APki od Mikrotika. Nawet 1 mam w altance. Działa od 2 lat ( zima /lato) a samo urządzenie jest tylko użytku wewnętrznego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
Wymieniłem kilka rozmów z kimś od ZTE:
ZTE mi obiecało że dopiszę na swojej stronie nazwę kodową tego modelu tzn. że to MC8512.
Oficjalna narracja jest taka:
Jest to G5 Ulra (MC8512) na rynek Europejski która jest przystępna cenowo (co sugeruje że jest słabsza niż G5 Ultra na rynek globalny). Ponadto potwierdził ktoś od ZTE że procesor to Mediatek.
Z moich obserwacji gdy go miałem wynika że się grzeje pod spodem a jakoś obciążony nie był. To mogło powodować że sygnał 5G i WI-FI był niestabilny...być może trafiłem na uszkodzoną sztukę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowość od ZTE, 5G Ultra
MTK'i mają tryb syberyjski. Sam mam jakiś niski model tp linka z MTK. Cały routerek jest całkiem ciepły. Niestety takie czasy, że cięcie kosztów jest powszechne. Na ogół sumienie nie pozwala mi kupować urządzeń na MTK, ale robię wyjątki:)
Takie pytanie. To w takich routerach 5G ten sam precek obsługuje modem i resztę routera?
- « Poprzedni
- Następny »