Firmware routera Funbox 6 i aktualizacja. Jaka jest najnowsza wersja?

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 76
  • 360
  • 0

Jeśli już kiedyś pytałem to przepraszam,ale i tak mimo wszystko zapytam.

Zastanawia mnie czy ta wersja firmware SGF6-pl-03.04.13.17_20.04.21.1 to ostatnia dostępna wersja firmware dla routera Funbox 6 z wersją oprogramowania g6+-f-sip-pl  

Może była jakaś aktualizacja firmware Funbox 6,a może już nie będzie od Orange aktualizacji firmware routera,bo ta wersja firmware jaką podałem to ostatnia dostępna wersja firmware i według Orange nie jest potrzebna nowa aktualizacja Firmware w Funbox 6?

*Doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.

4 ODPOW. 4

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1484
  • 5922
  • 57

@lukcio40  najnowsza 

SGF6-pl-03.04.13.17_20.04.21.1

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8672
  • 35077
  • 293

Jaka by nie była i tak nic nie zrobisz żeby zaktualizować. Aktualizacje przychodzą na urządzenia według reguł operatora, nie da się ich wymusić.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

@lukcio40 , przed chwilką sprawdzałem u siebie, a jak nas, czyli @Glut i Ty jest trzech, to @j131  ma rację. Tak ma być i już😊

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 169
  • 584
  • 0

Gdzieś na forum pisałem, że w nocy zaobserwowałem na FB6 że świecą ledy dziwnym światłem. Właśnie wtedy była aktualizacja której numer tu podajecie.  Orange więc decyduje o aktualizacjach i tak samo aktualizuje bez naszej wiedzy. Samemu nic nie można wymusić. Poznać to możemy jedynie po numerze wersji firmware, lub jeśli coś zmieni się w wyglądzie menu.