- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
27-06-2018
20:12
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-06-2018
20:12
za mało usług w aplikacji mój orange!
proszę pana! zawsze aktualizuję do najnowszej wersji, dla mnie to najważniejsza! wersja 4.4
27-06-2018
20:21
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-06-2018
20:21
a korzystasz? jeżeli na rachunku widnieje dodatkowy pakiet 10 gb, to proszę sprawdzić usługa na stronie orange! moje widać na rachunku, natomiast w usługach na stronie orange jest wyłączony a w salonie powiedzieli, że jest włączona! to straszny bałagan! próbowałem wysłać sms z treści blokuj a numer 80148 podany przez panią w salonie, niestety nie jest dostępny w moim taryfie! treść sms z orange pisze "Usluga Nie chce schodkow jest niedostepna w Twoim planie taryfowym. Pozdrawiamy, Orange." i mam płacić wiecznie dodatkowe 10 gb?! niestety jeszcze raz pójdę poprosić by mi wyłączyli i obniżyli 10 zł mniej!
27-06-2018
20:54
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-06-2018
20:54
@pdurka z tego co piszesz domyślam się, że posiadasz Smart Plan LTE Wspólny.
W takim przypadku jako, że pakiet jest współdzielony na wszystkie numery dodatkowe, usługę Nie chce schodów włączysz tylko z numeru głównego.
27-06-2018
21:31
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
27-06-2018
21:31
a jest taka taryfa? u mnie taryfa to Smart Plan LTE i nic więcej. jest też współdzielona usługa, niestety jest pusta, brak logo orange brak linków, a może powinna być? mi wydaje się, że cała strona orange wymaga pilnej poprawki! pokażę zrzut ekranu.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »