- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
mój Orange brak szybkiego podglądu bez smsa
Czy coś wiadomo że Orange wyłączyło w apce mój Orange możliwość logowania się samym numerem jako szybki podgląd bez smsa? Ostatnio za każdym razem trzeba podać numer by przyszedł SMS z kodem do potwierdzenia, wcześniej jeśli się korzystało z internetu mobilnego z danego numeru apka sama rozpoznała i automatycznie się logowała teraz bez potwierdzenia smsem nie się nie wejdzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@qompass widocznie zostało dostosowane tak samo jak na stronie internetowej. Też trzeba podać kod z SMS-a logując się numerem.
Warto założyć konto i logować się e-mailem. Wtedy podaje się tylko hasło i nie potrzeba SMS-a do logowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety od rana nie moge zalogować się do aplikacji Mój Orange na inne konta działa logowanie u mnie nie,pisze że coś poszło nie tak spróbuj później i próbuje i nic dalej to samo...Czy ktoś ma podobny problem jak będę mógł jutro odebrać 15 GB internetu jak nie wejdę w aplikacje.Prosze o pomoc będę wdzięczny..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Juz dziala usunąłem wszystkie dane z aplikacji no ale jak to mówić szczerze usunąłem zaufane urzadzenie i raz jeszcze je włączyłem to pomogło niestety na innych kontach to samo sie zrobiło ale ważne że działa temat można zamknąć 🙃💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 to super, że czyszczenie aplikacji pomogło. Spodziewałem się trudniejszej sprawy.