- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
brak internetu po doładowaniu
Witam dzisiaj 7 maja doładowałam moje konto w aplikacji na 30 zł. Problem jest w tym, że pieniądze z konta zniknęły a internetu na koncie brak. Jest okrągłe 0 GB po doładowaniu. Co mam zrobić???!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Martynkaak
Spróbuj zrestartować telefon może coś się zwiesiło. Przesyłam Ci link do tematu co jest na forum Nasz Orange o tematyce Po doładowaniu brak internetu https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/Po-do%C5%82adowaniu-brak-internetu/td-p/318244 w tym temacie zrestartowanie telefonu pomogło
Jeśli to nie pomoże to sprawę musisz wyjaśnić na infolinii (musisz opisać całą sytuację) *100 lub 510 100 100 (połączenie bezpłatne dla klientów Orange) Zweryfikujemy Cię głosem, jeśli mamy na to Twoją zgodę .
- kod klienta w Orange,
- PESEL
- Numer telefonu
- ID internetu stacjonarnego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon zrestartowany nadal nic. Problem w tym ze naprawdę boje się rozmawiać przez telefon z ludźmi przytrafia mnie to o dreszcze. Jest jakas inna metoda aby to załatwić ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli Free to kontakt z Orange przez np. czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Martynkaakspróbuj skontaktować się poprzez Orange czat logując się na Mój Orange tak jak radzi @Arti_Kn_Pl 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Martynkaak wygląda po screenie ,że masz aktywną usługę bez limitu. Więc środki 30 zł, od razu zostały pobrane na wydłużenie ważności usługi. GB po doładowaniu pojawiają się po kilku godzinach. Czasami trzeba poczekać.