- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wpisana fraza MultiBox "wrzuca" kilka sugestii, a gdy klikam w pierwszą, to zonk. Kursorem zjeżdżam do stopki i dopiero tam "jestem w domu". Czy to jedyny słaby punkt wyszukiwarki?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedopracowany ten moduł, może i bug ma, polecam na Google, szybciej wynajduje, choć bywa że rykoszetem idzie, portal Orange... Żyje własnym życiem 😁
Tam pewnie kilka bugów jest i to od zawsze 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niedopracowany ten moduł, może i bug ma, polecam na Google, szybciej wynajduje, choć bywa że rykoszetem idzie, portal Orange... Żyje własnym życiem 😁
Tam pewnie kilka bugów jest i to od zawsze 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wyszukiwarka mało intuicyjna
@Anonim masz rację, bo jeszcze kilka się znalazło. Jakieś stare śmieci nie do końca wysprzątane, rzucają przysłowiowe kłody pod nogi. Ale warto je przytoczyć, bo może będzie kiedyś bez bugów?😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na portalu, widzę jeden problem, zewnętrzne linki często, zamiast pokazać co trzeba, albo błąd pokazują, albo otwierają stronie główną, nie dziwię się że wyszukiwanie na portalu, też nie działa jak trzeba, informatyk musiał by nad tym popracować 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dowodnie ta wyszukiwarka nie działa idealnie. Chodź widziałam kiedyś też coś dziwnego. W jednej z firm w której pracowałam korzystaliśmy z intranetu. O tamtejsza wyszukiwarka była na tyle genialna, że np wpisywałam ,Regulamin XY" wyrzucała mi powiedzmy 15 stron regulaminów a ten konkretny był na 10😅