- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wewnętrzny błąd komponentu
Na stronie przekierowania z konta głównego usługi stacjonarnej na mobilne i przejście przez https://www.orange.pl/moj-orange/uslugi-pakietowe daje taki obraz:
Mój Orange > Konto z usługami łączonymi > Moje faktury > Wewnętrzny błąd komponentu Połącz konta > Spróbuj jeszcze raz, jest ten dziwny błąd. Może z racji tego, że nie widziałem jednego z dwóch numerów xxxxxxxxx, a tylko xxxxxxxxx, bo dalej drugiego nie widać. Ale poniżej jest już lepiej. Pewnie trochę wody w Wiśle jeszcze upłynie, zanim na PC konto zepnie się w jedną i logiczną całość. Każdy zauważony błąd opisuję i zgłaszam, a na efekty trzeba , niestety, zaczekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, tych błędów z takim samym problemem zgłaszałem wielokrotnie. Zmienia się czasem pozycja, która wymaga sprawdzenia. To jest proces modernizacyjny, w trakcie którego napotykam na PC na takie problemy. Takie też:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Wewnętrzny błąd komponentu" wyskakuje notorycznie. Nic tylko odświeżać, poczekać lub spróbować innym razem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wawocznym, to stary problem, ciągle przeze mnie zgłaszany poprzez przycisk z prawej strony. Gdyby więcej ludzi to zgłaszało, to pewnie szybciej by się uporali z problemem. Co tam jeden "szczekacz"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co wejdę w NMO (dzisiaj też), to za pierwszym razem widzę ten komunikat. Dopiero przeładowanie przez F5 wczytuje bez tego. Nie jest to męczące, ale świadczy o niedoskonałości zastosowanych wszystkich poprawek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Żeby nie było, iż ściemniam. Oto dzisiejszy dowód...w dodatku bez przycisku Zgłoś błąd.
Spróbuj jeszcze raz-nie reaguje. Dopiero F5 prostuje buga.