- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po kliknięciu w szczegóły, ten baner, faktura i bieżące wykorzystanie do dzisiaj, ustawiły się gęsiego w dół. I to nie jeden raz! Na ten moment, nie można było zgłosić przyciskiem, bo go wcięło.
Nawet konsultantka nie mogła podejrzeć wszystkiego i poprosiła mnie, bym zajrzał we środę. A mnie w stópki parzy, bo mi swądem zalatuje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ewidentny bug na koncie masz, nie dziwię się że konsultant tego nie widzi, dział techniczny na 100% to zobaczy, miałem podobne cuda na wiszącym numerze tymczasowym, 6 sesji czat i sporo nerwów, zanim to załatwiłem i dział techniczny Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ewidentny bug na koncie masz, nie dziwię się że konsultant tego nie widzi, dział techniczny na 100% to zobaczy, miałem podobne cuda na wiszącym numerze tymczasowym, 6 sesji czat i sporo nerwów, zanim to załatwiłem i dział techniczny Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szał powielania na koncie MO
@Anonim , przed chwilką spojrzałem i jest już normalnie...chociaż nienormalnie jeszcze z kwotami faktury z przed kilku dni (na podglądzie ponad 250 zł), a teraz jest mniej do zapłaty...dziwne te ich systemy. Ja nie będę "wisiał" z tego powodu na czacie czy słuchawce. Niech działa przycisk Zgłoś błąd, a będzie ok. Szkoda nerwów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Szał powielania na koncie MO
@Anonim fajnie że jakieś zmiany, mi bug blokował aplikację, było to upierdliwe, drobnostki mnie nie ruszają, ba dziś na NO powiadomienia były, a w panelu czysto, magia jakaś 😉