- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ktoś próbował wykorzystać otrzymany bon na zakup czegokolwiek na orange.pl - bony wchodzą poprawnie, jest informacja o użytym bonie 50zł - natomiast kwota do zapłaty nie obniża się. Na ostatnim kroku potwierdzenia zamówienia widnieje kwota bez rabatów. Próbowane różne produkty, akcesoria i nic. W regulaminie jak byk jest napisane, że można wykorzystać na stronie orange.pl - sprawdzane na różnych komputerach - jako zalogowany i nie - tak samo, infolinia nie jest w stanie pomóc, próbowałem bon w salonie orange to samo - nikt nic nie może. Jak dla mnie to jedna wielka ściema i oszustwo - oddałem kilka telefonów, niby dostałem bony, ale nie mogę ich wykorzystać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
Wszystko jest ok, Przy płatności w salonie system pomniejszy o kwotę 50 zł. Zamawiaj.
To nie jest kod rabatowy tylko środek płatniczy dlatego nie masz tego tu ujętego.
Faktycznie. Mimo, że od lipca po wpisaniu bony nie pomniejszają wartości koszyka na stronie Orange.pl (jeszcze w czerwcu działało poprawnie). To w Salonie Orange przeszło bez problemu.
Jednak przez stronę Orange.pl bony też działają. Faktycznie, po wbiciu bonu cena w koszyku sklepu nie zmniejsza się. Jednak po wybraniu "Zamawiam i płacę" cena do zapłaty automatycznie jest pomniejszona o wartość z bonów.
--------------------------------------------
Scaliłem wpisy - Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wykorzystaniem bonu 50 zł za stary telefon
Hmmm. Wygląda to na jakiś błąd. 🤔
Tydzień temu wrzucałem bony, by sprawdzić jeden produkt i cena się obniżała z automatu od razu po wbiciu kodu. Teraz faktycznie nie. Bon się wczytuje, bo jest info "Użyty bon płatniczy na opłatę na start: 50 zł", tylko w koszyku nie odejmują...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1-14 czerwca 2026 przynieś stary tel i otrzymaj bon min. 50pln
@nut0 wyczyść ciasteczka w przeglądarce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ciasteczka były czyszczone, dodatkowo tak jak pisałem - próba zakupu była robiona na kilku różnych komputerach, w tym 1 przez konsultanta na infolinii i 1 w salonie orange - z takim samym skutkiem opisanym wyżej.
@szewol powyżej potwierdził, że też ma to samo - więc to raczej globalny problem, ... albo akcja z odkupem przerosła orange i blokują możliwość wykorzystania kuponów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 pozostaje tylko zgłosić problem z systemem konsultantowi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut zgłaszałem konsultantce problem i niby przyjęła zgłoszenie choć mam wątpliwości, bo to było ok. 2 tygodnie temu i nic się nie zadziało. Ponowiłem próbę 2 dni temu - gdzie udostępniałem ekran i pokazywałem co się dzieje - potem nawet poprosiłem o użycie bonu przez niego i miał to samo - ale wg konsultanta rozwiązaniem było zamówienie na raty z bonami i nie podpisywanie umowy jeśli kwota się nie zgadza - pominę komentarz do tego bo ręce opadają.
Prób podejmowałem kilka, nawet w salonie gdzie oddawałem smartfony i uzyskałem bony - bez rezultatu. Powoli już nie mam siły i ochoty na te rozmowy bo nie dają żadnego skutku.
@spiro czy orientujesz się gdzie można taką sprawę zgłosić pisemnie czy e-mailowo?
Niestety obawiam się, że bony wygasną zanim przyjdzie jakaś odpowiedź, pewnie gdyby chodziło o 50zł to już dawno bym odpuścił - ale oddałem 8 smartfonów które zalegały mi w szufladzie i mam bony na 400zł, trochę szkoda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 jeżeli zgłoszenie zostało przyjęte to poproś o jego numer. Udokumentuj to, że masz bony. Wygenerują Ci nowe kody jeśli nie zdążą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nut0 jeśli masz jakikolwiek nr w orange zrób zgłoszenie w Mój Orange. Dodatkowo można napisać też do partnera promocji. Z regulaminu:
"Reklamacje związane z realizacją Umowy przez Kupującego należy składać na adres siedziby Breezy ul. Słowikowskiego 81, budynek H1, 05-090 Raszyn lub elektronicznie na adres e-mail: [email protected]"
ps. Co do zgłoszeń w Mój Orange. Z tego co widzę, można to zrobić chyba tylko przez aplikację i trzeba zrobić to przez Maxa, czyli ichnie AI. Przygotuj sobie zawczasu cały tekst w notatniku żeby go potem łatwo przekopiować. Powinieneś otrzymać numer zgłoszenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko jest ok, Przy płatności w salonie system pomniejszy o kwotę 50 zł. Zamawiaj.
To nie jest kod rabatowy tylko środek płatniczy dlatego nie masz tego tu ujętego.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »