Problem z logowaniem sie na moj orange

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 14
  • 0

Cześć wszystkim, mam problem z zalogowaniem się na mój orange bo zły login lub hasło , dałem resetuj hasło na email ale nic nie przychodzi ,ale faktury przychodzą na email to dobry email podałem ,ktoś miał taki problem, pisałem na czacie ale mam komunikat od bota maxa " zaloguj sie " i tak w kolo macieju ,ktos wie jak zresetować hasło na email czy trzeba do nich dzwonić a tego raczej nie chce 

9 ODPOW. 9

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5926
  • 57

@dzikjestzly  wyczyść ciasteczka. Spróbuj się zalogować np. numerem telefonu. Sprawdź, czy email nie wpadł do spamu.

• 4
  • 14
  • 0

ja chce rozmawiać doradca i musze się zalogować przy pomocy emailu a nie numeru telefonu taki jest wymóg z tego co zauważyłem ,patrzyłem na spam i zero wiadomości

• 1486
  • 5926
  • 57

@dzikjestzly  zaloguj się np. numerem wtedy na nowo potwierdź email. Poza tym żeby rozmawiać z doradcą nie musisz być zalogowany.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@dzikjestzly konto Mój Orange może być zarejestrowane na inny e-mail niż ten do faktur. Dlatego po resecie nie przychodzą powiadomienia. Być może konto w ogóle nie jest założone, i też nie przyjdą powiadomienia. Czat bez logowania to tylko sprzedażowy lub podstawowe informacje. Najprościej by było zadzwonić na infolinię i albo poprosić o usunięcie konta Mój Orange, albo o zmianę adresu e-mail do logowania. W przypadku usunięcia konta, proponuję odczekać 48 godzin, a następnie założyć ponownie konto Mój Orange z docelowym adresem e-mail.

• 4
  • 14
  • 0

problem zaczął się wtedy jak poprosiłem by mi zmienili email co się logowałem na inny i cos poszło nie tak ,od tej pory mam ten problem ,jeszcze napisze do nich jaki email jest używany 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 100
  • 284
  • 3

Spróbuj się zalogować na stary email

• 4
  • 14
  • 0

nie pomogło

• 1486
  • 5926
  • 57

@dzikjestzly  zadzwoń i zaktualizuj dane do logowania.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

@dzikjestzly najszybciej będzie zadzwonić na infolinię i wyjaśnić sprawę, albo poprosić o usunięcie konta i założyć z nowym e-mailem. Ja bym usunął konto. Wszystkie ustawienia zostaną skasowane i na nowo ustawione z nowym e-mailem.