Prace planowane na Mój Orange

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 909
  • 3993
  • 6

Z tymi GB w orange love to oni sami nie wiedzą ile dać, kiedyś były nielimitowane, potem było 300 teraz 500 😄 

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 4
  • 14
  • 0

Przedłużałem dziś na 2000/600 i na aneksie są nowe ceny mimo że ok 7 rano ceny były stare na głównej ale po wpisaniu adresu już pojawiły się nowe

Dobrze, że chociaż dali pół roku za free, bo poprzednio całe 2 miesiące miałem niezależnie od opcji to jeszcze jako tako sie opłacało, bo 8 dych płaciłem po rabacie za 1000/300 i z fb3 starym

• 909
  • 3993
  • 6

ja konsekwentnie nie przedłużam, wyżej niż 600 na 100 i tak wejść nie mogę, FB 10 nadal za 20zł miesięcznie a tak na nieokreślonym "zarabiam 13zł każdego miesiąca 😄 

Zespół Nasz Orange
  • 627
  • 7638
  • 39

⚠️ Krótka informacja

Jeśli w najbliższy weekend, podczas logowania do aplikacji Mój Orange, ujrzysz komunikat: Trwają prace techniczne

Oznacza to, że korzystasz ze starszej wersji aplikacji i konieczna będzie jej aktualizacja ze sklepu App Store lub Google Play.

• 866
  • 3199
  • 9

@Michałnapisał(-a)

⚠️ Krótka informacja

Jeśli w najbliższy weekend, podczas logowania do aplikacji Mój Orange, ujrzysz komunikat: Trwają prace techniczne

Oznacza to, że korzystasz ze starszej wersji aplikacji i konieczna będzie jej aktualizacja ze sklepu App Store lub Google Play.

Czyżby należy wgrać dzisiejszy update?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2280
  • 17504
  • 3

Ja, zanim odpaliłem appkę, najpierw ją przed chwilą zaktualizowałem i działa bez zarzutu😊

Zespół Nasz Orange
  • 627
  • 7638
  • 39

🚧  Prace planowe  🚧

W dniach od 21.03.2026 r. (sobota)  godz. 20:00 do 23.03.2026 r. (poniedziałek) godz. 7:00 nastąpi wyłączenie systemów.

Niedostępne będą: 

• Mój Orange na orange.pl,
  • aplikacja mobilna Mój Orange, 
  • Chatbot,
  • Max,
  • IVR (Self Service).

• 866
  • 3199
  • 9

Widzę że konto MO na Webowej wersji nie działa, jest info o przerwie do pon do 7 rano

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 480
  • 1762
  • 1

Aplikacja  mobilna  MO  już  działa , uruchomiona dzisiaj przed południem. Decyzyjna informacja podana w piątek  na forum była  nieprecyzyjna. 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21991
  • 65031
  • 873

@jan1 to że aplikacja już działa, nie znaczy, że wszystkie funkcje są już dostępne.