- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prace planowane na Mój Orange
Z tymi GB w orange love to oni sami nie wiedzą ile dać, kiedyś były nielimitowane, potem było 300 teraz 500 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużałem dziś na 2000/600 i na aneksie są nowe ceny mimo że ok 7 rano ceny były stare na głównej ale po wpisaniu adresu już pojawiły się nowe
Dobrze, że chociaż dali pół roku za free, bo poprzednio całe 2 miesiące miałem niezależnie od opcji to jeszcze jako tako sie opłacało, bo 8 dych płaciłem po rabacie za 1000/300 i z fb3 starym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ja konsekwentnie nie przedłużam, wyżej niż 600 na 100 i tak wejść nie mogę, FB 10 nadal za 20zł miesięcznie a tak na nieokreślonym "zarabiam 13zł każdego miesiąca 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
⚠️ Krótka informacja
Jeśli w najbliższy weekend, podczas logowania do aplikacji Mój Orange, ujrzysz komunikat: Trwają prace techniczne.
Oznacza to, że korzystasz ze starszej wersji aplikacji i konieczna będzie jej aktualizacja ze sklepu App Store lub Google Play.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michałnapisał(-a)⚠️ Krótka informacja
Jeśli w najbliższy weekend, podczas logowania do aplikacji Mój Orange, ujrzysz komunikat: Trwają prace techniczne.
Oznacza to, że korzystasz ze starszej wersji aplikacji i konieczna będzie jej aktualizacja ze sklepu App Store lub Google Play.
Czyżby należy wgrać dzisiejszy update?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja, zanim odpaliłem appkę, najpierw ją przed chwilą zaktualizowałem i działa bez zarzutu😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🚧 Prace planowe 🚧
W dniach od 21.03.2026 r. (sobota) godz. 20:00 do 23.03.2026 r. (poniedziałek) godz. 7:00 nastąpi wyłączenie systemów.
Niedostępne będą:
- Mój Orange na orange.pl,
- aplikacja mobilna Mój Orange,
- Chatbot,
- Max,
- IVR (Self Service).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę że konto MO na Webowej wersji nie działa, jest info o przerwie do pon do 7 rano
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja mobilna MO już działa , uruchomiona dzisiaj przed południem. Decyzyjna informacja podana w piątek na forum była nieprecyzyjna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 to że aplikacja już działa, nie znaczy, że wszystkie funkcje są już dostępne.