Poprawa błędów na stronie www.salony.orange.pl

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 437
  • 2082
  • 39

Poprawa błędów na stronie www.salony.orange.pl

Chcę
Aby wyszukiwarka salonów na stronie www.salony.orange.pl została poprawiona, abym mógł jak najszybciej dostać się do punktu sprzedaży i obsługi.

Dlaczego?
Bo obecnie strona działa źle. Wyszukiwarka podpowiada błędne adresy. Np. wpisuję Warszawa Górczewska 26, podpowiedzi adresowe są dla innych miejscowości, po kliknięciu enter podpowiedzi są dla pierwszej miejscowości z listy. Chciałbym to wyszukać manualnie, bez udostępniania swojej lokalizacji. Wprowadza mnie to w błąd, czasem kieruje na drugi koniec Polski. Zniechęca mnie to do załatwienia sprawy i skorzystania z usług.
marcin0216_0-1783423635712.png

Wpisując natomiast samo Miasto, faktycznie mam podpowiedź z odległością punktów obsługi, ale prawdopodobnie jest to mierzone od centralnego punktu miasta, co nie odzwierciedla rzeczywistych odległości od mojego miejsca pobytu.

Dla kogo?
Dla wszystkich klientów, którzy chcą szybko załatwić swoją sprawę i dostać się do najbliższego punktu obsługi i sprzedaży.
Dla osób z niepełnosprawnościami, które mają trudność z dostępnością i tego typu błędy utrudnią załatwienie sprawy w najprostszy sposób.
----------------------------------------------------
To błąd nie pomysł przenoszę - Mikołaj 
6 ODPOW. 6

• 437
  • 2082
  • 39

poprawa błędów na stronie www.salony.orange.pl

PS. nie wiem czemu, ale strona wyrzucała komunikat o usunięciu nieprawidłowego formatowania HTML i napisy chcę, dlaczego i dla kogo przywracały się na czarne i niesformatowane. manualnie zmieniałem kolor i włączałem bold.

• 437
  • 2082
  • 39

marcin0216_0-1783423635712.png

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2328
  • 10682
  • 72

Cała strona orange.pl działa gorzej "po remoncie".

• 437
  • 2082
  • 39

mam wrażenie, że to miejsce już od bardzo dawna, jeszcze przed remontem. Sąsiedni pomysł odnośnie mapy zasięgu przypomniał mi o tym temacie. 😉

Zespół Nasz Orange
  • 119
  • 1472
  • 19

Błędów na stronie nie kwalifikowałbym jako pomysł. Na to mamy osobną ścieżkę.

• 437
  • 2082
  • 39

Okej, fajnie, nie dotarłem do niej. Dzięki za przeniesienie 😉