- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowy Mój Orange - gdzie jest lista bieżących połączeń i wykorzystanie pakietów?
Nie. Czat nie działa. Pojawia się okno czatu z wyborem tematów i dalej już nie działa. Niech ktoś to sprawdzi. Ja korzystam z PC z Win 10.
Rozmowa dotyczy strony internetowej. Aplikacja mobilna - ja akurat mam na iOS - zawsze podawała przekłamane wartości. Konsultanci podpowiadali, żeby korzystać z Mój Orange na stronie internetowej. A teraz to też nie działa.
Skoro ta nowa wspaniała odsłona Mój Orange nie działa to trzeba dać nam możliwość pozostania/powrotu do starej ale działającej.
Po co to całe "idziemy do przodu"? Najpierw trzeba opracować , przetestować a dopiero później wdrażać. To są podstawy podstaw.
Czemu nikt z działu aplikacji nie raczy się ujawnić i choćby przeprosić za całe to zamieszanie. A jeszcze lepiej zadziałać i przywrócić starszą DZIAŁAJĄCĄ wersję!
I jeszcze jeden DROBIAZG (?)
Jak wchodzi się na stronę orange.pl to jest możliwość logowania ale do starej wersji. Trzeba się zalogować do starej wersji i wtedy pojawia się komunikat, że jesteś zarejestrowany w nowej wersji i trzeba logować sie od nowa. Totalny bałagan.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarPas, masz tak i klikałeś w strzałki? Najpierw Kontakt, potem Uruchom czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarPas, co do nowej wersji MO wypowiadalem sie wielokrotnie na forum i nie bede sie powtarzal, podzielam twoje opinie i dopowiem ze od poczatku sa z ta wersja problemy (w moim przypadku juz 4 miesiace). Co do logowania to podpowiem tylko ze logujac sie od razu podajac maila (a nie login lub numer uslugi) i nowe haslo pominiesz przejscie przez komunikat "jestes juz w nowej wesji..."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarPas, to zgłaszaj, bo nikt tutaj mądrego nic nie wymyśli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ta strona to DRAMAT. Way to go Orange! 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No słabo, że przy rejestrowaniu się na nowe konto nie podajcie info, że nie wszystkie usługi będą dostępne. A tak jeszcze 5 min temu miałem wykaz połączeń, a teraz nie mam i nie mogę wrócić do starej wersji. Toż to smutek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@quitequietnapisał(-a)No słabo, że przy rejestrowaniu się na nowe konto nie podajcie info, że nie wszystkie usługi będą dostępne. A tak jeszcze 5 min temu miałem wykaz połączeń, a teraz nie mam i nie mogę wrócić do starej wersji. Toż to smutek.
Wciąż bałagan, nie działa "Bieżące wykorzystanie", nie działa podgląd umów i ... długo by wymieniać.
Nie potrafią nawet zrobić czegoś tak podstawowego jak POWRÓT DO POPRZEDNIEJ STRONY.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MarPasnapisał(-a)
@quitequietnapisał(-a)No słabo, że przy rejestrowaniu się na nowe konto nie podajcie info, że nie wszystkie usługi będą dostępne. A tak jeszcze 5 min temu miałem wykaz połączeń, a teraz nie mam i nie mogę wrócić do starej wersji. Toż to smutek.
Wciąż bałagan, nie działa "Bieżące wykorzystanie", nie działa podgląd umów i ... długo by wymieniać.
Nie potrafią nawet zrobić czegoś tak podstawowego jak POWRÓT DO POPRZEDNIEJ STRONY.
Super! Teraz to NAPRAWILI prostym sposobem: "404 - Strona nie została odnaleziona".
Można? Można!
Tak trzymać. Jak nie umieją zrobić dobrze to WYŁĄCZAĆ. A po co tłumaczyć się klientom.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widocznie coś tam robią na Portalu, gorzej jakby nic nie robili @MarPas 😉