- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po wyświetleniu się strony mój orange nie mogę się zalogować na nową stronę
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bbraszka napisał(-a):Po wyświetleniu się strony mój orange nie mogę się zalogować na nową stronę
@bbraszka, a co konkretnie się dzieje i na jakim etapie? Może jakiś link albo screen? Jakie masz usługi? Co pierwsze było zakładane w momencie rejestracji konta? Czy z zakładki Mój Orange na forum kieruje do NMO, czy może tutaj?. Pytań jest wiele, ale bez konkretów gdybanie nic nie da. Były i są problemy z przenoszeniem kont, ale masowych skarg nie ma, tylko pojedyńcze przypadki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe konto Mój Orange na stronie internetowej
Ja tez nie mogę się zalogować do nowego konta Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bbraszka napisał(-a):Po wyświetleniu się strony mój orange nie mogę się zalogować na nową stronę
@bbraszka, a co konkretnie się dzieje i na jakim etapie? Może jakiś link albo screen? Jakie masz usługi? Co pierwsze było zakładane w momencie rejestracji konta? Czy z zakładki Mój Orange na forum kieruje do NMO, czy może tutaj?. Pytań jest wiele, ale bez konkretów gdybanie nic nie da. Były i są problemy z przenoszeniem kont, ale masowych skarg nie ma, tylko pojedyńcze przypadki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ok- dzięki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bbraszka Skoro podziękowania to rozumiem, że któraś odpowiedź okazała się pomocna, w takim razie proszę zaznacz ją jako rozwiązanie, to pomoże innym, szybciej, trafić do istotnych informacji.