Nieudane logowanie do aplikacji Mój Orange

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 456
  • 2290
  • 4

@Glut  dokładnie tak u mnie dziala wszystko jest dobrze a na inne numery nie moge zalogować się pliki cookies dane zostały usunięte te które wspomniałeś i wyskakuję napis coś poszło nie tak...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2317
  • 10620
  • 72

@Luki9  czyli te inne numery nie są Twoje? Logujesz się e-mailem, czy numerem telefonu?

• 456
  • 2290
  • 4

@Glut Wczoraj kuzyn mnie poprosił abym mu wejść na konto Moj Orange i doładować konto 3 numery zanim tam wszedłem to trochę trwało mail i hasło było w porządku za każdym razem.Mimo prób i logowań udało się to znaczy ze albo coś sie zepsuło i naprawiali ale bez informacji dla innych... Dziś powtórka z rozrywki 

• 456
  • 2290
  • 4

@Glut  Numery telefonów nie sa moje sa rodziny podaje adres e-mail i hasło zaznaczam ze urządzenie moje jest w zaufanych na ich koncie.Zgoda jest pisemna ze moge to robić...

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2317
  • 10620
  • 72

@Luki9  łapie crashe, pewnie coś grzebią przy weekendzie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 118
  • 1025
  • 0

@einsiedler napisał(-a)

Najwyraźniej coś się dzieje, u mnie tuż po zalogowaniu taki komunikat wyskakuje (mimo czyszczenia):

U mnie już wszystko wróciło do normy 😁 .

• 456
  • 2290
  • 4

@Glut  @einsiedler  obecnie wszystko wróciło do normy,dziala jedna zmiana to taka ze przy przedłużeniu uslugi no limit za 31 zl na 30 dni pisze no limit 0 GB internetu to znaczy ze w opcji za 31 zl nie będzie internetu 🤔 chyba ze to jakiś błąd w aplikacji... To jednak nie błąd bo na każdym numerze to jest to znaczy ze w opcji za 31 zl nie daja internetu.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 118
  • 1025
  • 0

To dobrze 😀 .

@Luki9, więcej o zmianach w tym pakiecie tutaj .