- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę sprawdzić bierzącego wykorzystania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem dotyczył złego działania "Mojego Nowego Orange" i niemożności darmowego zgłoszenia tego faktu. Temat apki mobilnej wrzucił ktoś z boku.
Co do "nie wolno mi": nigdy nie spotkałeś się, ze sprzętem firmowym, na którym nie powinieneś instalować nic, co nie byłoby pobłogosławione przez dział IT?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@kjonca, nie mam firmy, ale i tak uważam, że zakupiona(e) usługa(i) z softem Orange ma "błogosławieństwo".
Nie jest żadną tajemnicą, że moderacji dokonał @Mikołaj
E? Mikołaj dokonał korekty mojego ortografa w temacie (za który jest mi zresztą wstyd) i nic więcej.
Temat apki wrzucił mabud73
jakoś niedawno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kjonca, a na stronę NMO wchodzisz przez kompa czy pc?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@kjonca, ja się nie dziwię @mabud73, bo jak można wróżyć z fusów, co komu dolega? Pierwszy przekaz z inicjującego Twego posta jest czytelny, reszta zaś domysłem, co autor miał na myśli.
W tytule tematu błąd ortograficzny tkwi nadal.
Widzisz, wydawało mi się, że na stronę "mojego nowego orange" wchodzi się, przez przeglądarkę. Mniejsza z tym czy w telefonie/tablecie, czy komputerze.
Więc dla mnie nie było to "wróżenie z fusów" - po prostu nie miałem wiedzy że można inaczej, i że może mieć to związek z apką.
Mam wrażenie, że niektórzy tutaj za dużo wiedzą, i (podświadomie) zakładają, że inni wiedzą tyle samo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uwierz mi @kjonca, są duże różnice między stroną pod pc i mobile. Jeżeli nie było by ich, nie generował bym w chrome mobile, wersji na komputer, co i tak nie odpowiada wyświetlaniu na desktopie. Chodzi o wyświetlanie i obsługę czata...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73napisał(-a)Uwierz mi @kjonca, są duże różnice między stroną pod pc i mobile. Jeżeli nie było by ich, nie generował bym w chrome mobile, wersji na komputer, co i tak nie odpowiada wyświetlaniu na desktopie. Chodzi o wyświetlanie i obsługę czata...
Ależ ja Ci wierzę. Tylko powtórzę: Nie wiedziałem, że "Mój Nowy Orange" może mieć coś wspólnego z apką. I tyle.
I dobrze by było, żeby "stali bywalcy" tutaj mieli świadomość, że inni mogą wiedzieć mniej. I nawet "nie wiedzieć czego nie wiedzą"
Jedno pytanie na początku: "czy wchodziłeś przez komputer, czy mobilnie?", nie wygenerowałoby tego całego wątku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę sprawdzić bieżącego wykorzystania
Dziś (przez przeglądarkę na PC) bieżace wykorzystanie da sie sprawdzić. (Nawet SMS dostałem).