- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój orange - śmietnik orange
"Nie jest mi to do szczęścia potrzebne…"
TOBIE nie jest. Firmie jest. Jak myślisz - dlaczego Orange zmusza nas do logowania się do tej aplikacji przynajmniej raz na miesiąc, uzależniając od tego rabat za e-fakturę - nawet wtedy, kiedy komuś do niczego to nie jest potrzebne? No przecież WŁAŚNIE DLATEGO, że przy okazji musisz obejrzeć kilka reklam i a nuż na coś się skusisz…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z powodu tych reklam, odinstalowałem Mój Orange i korzystałem tylko z wersji www. Ale z powodu postawy operatora, który twierdzi, że to nie bug, a feature, po 20 latach przechodzę do konkurencji.
Co robi Orange? Proponuje przejście do abo, gdzie nie tylko będzie drożej, ale i mniej GB xd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmieniłeś sieć, bo nie podoba Ci apka, której w ogóle nie musisz używać? Ja do tej aplikacji zaglądam raz na miesiąc, na kilka sekund, aby wpadła zniżka 5 zł 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodzi o ogólną postawę operatora, o zasady, o wylączanie usług (np. nolimit z przyrastającymi +1GB, o promocje bez regulaminów, albo o wybiórcze interpretacje operatora). Trochę tego się przez lata nazbierało. Tak jak i gigabajtów xd
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi się bardziej podoba taki widok 🙂
- « Poprzedni
-