Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak usunąć z Mój Orange nieaktywne usługi?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 1893
  • 8

Ja mam cały czas jakieś pozostałości po dawnych usługach (prawdopodobnie numerach przeniesionych do nju), które objawiają się tylko informacją na koncie www "usługa 1 z 10" choć faktycznie usług mam obecnie usług aktywnych siedem. W aplikacji nie ma po tym śladu.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19909
  • 57539
  • 783

Aplikacja ma inną prezentację danych niż konto przez www. Niby z tego samego źródła czerpią dane, ale tylko na www są prezentowane usługi archiwalne i to nie wszystkie. To jest jakiś losowy układ, którego trudno logicznie wytłumaczyć. Pewnie jakiś sens jest znany twórcom prezentowanych danych 

• 472
  • 1893
  • 8

@ketrasaArturnapisał(-a)

Aplikacja ma inną prezentację danych niż konto przez www.

Niestety tak jest też w wielu innych sytuacjach co powoduje, że jedne sprawy lepiej ogrania apka a inne stronka. Choćby brak możliwości sprawdzenia aktywności w konkretnym okresie w apce.

• 19909
  • 57539
  • 783

@Ianus72 mi w apce bardzo brakuje daty ważności usług. Jest tylko ilość dni, natomiast na stronie www zamieścili obydwie informacje, ilość dni i datę ważności. 

• 472
  • 1893
  • 8

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Ianus72 mi w apce bardzo brakuje daty ważności usług. Jest tylko ilość dni, natomiast na stronie www zamieścili obydwie informacje, ilość dni i datę ważności. 

No właśnie, to jest chyba najlepszy przykład. Jak chcesz sprawdzić w apce to sobie to musisz policzyć. Podobnie ilość GB - inaczej jest prezentowana w apce a inaczej na stronie.

• 307
  • 1207
  • 5

Wg mnie to dane z apki i strony powinny być 1 do 1.

• 19909
  • 57539
  • 783

Niestety, dane prezentowane w apce różnią się w stosunku do www, a może raczej sposób prezentowania danych. Dużo lepiej wyglądała poprzednia wersja apki, niestety już nie wróci.