- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak podzielić nadmiar gigabajtów w mój Orange
Jest do tego jakąś apka?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak podzielić nadmiar transferu w mój Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mati35 napisz konkretnie o co ci chodzi, bo z tego co napisałeś nic nie wynika.
Jeśli chcesz dzielić GB między numerami prepad (na kartę), powiązanymi z kontem Mój Orange, to nie ma takiej opcji, abonament lub Flex, to oferuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chce oddać komuś nadmierna ilość GB ale tylko z rodziny na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma w Orange na kartę takiej opcji. Tylko we Flex można przekazywać GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wy od samego początku macie problemy i nic nie możecie byłem w Bielsku i tam się da 5g prawdziwe i podzielić transfer znaczy odstąpić parę GB rodzinie a wam jak zwykle się nie da płacić waszej firmie za usługi jakości i słyszeć tylko że się nie da a może wy nie macie pomysłu lub aplikacji przeznaczonej do tego typu rzeczy przepraszam to tylko moje stwierdzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mati35 wy macie problem?Nie macie pomysłu? To forum samopomocowe. Dostałeś od użytkowników sieci informacje jak to wygląda. Nie wiem czy już jest taki pomysł w stosownym dziale - możesz zawsze dodać. Ciekawe cuda piszesz o Bielsku. Prawdziwy zasięg 5G - skoro jeszcze UKE nie rozdysponowało tego zasięgu 3480-3800 MHz. Nie wiem też gdzie Tobie przenieśli te GB - jak zakładam w jakiejś innej sieci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kimirikonapisał(-a)@Mati35 wy macie problem?Nie macie pomysłu? To forum samopomocowe. Dostałeś od użytkowników sieci informacje jak to wygląda. Nie wiem czy już jest taki pomysł w stosownym dziale - możesz zawsze dodać. Ciekawe cuda piszesz o Bielsku. Prawdziwy zasięg 5G - skoro jeszcze UKE nie rozdysponowało tego zasięgu 3480-3800 MHz. Nie wiem też gdzie tonie przenieśli te GB - jak zakładam w jakiejś innej sieci
@Kimiriko zgadzam się z Tobą w całej postu rozciągłości 👍👍👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mati35napisał(-a)Wy od samego początku macie problemy i nic nie możecie byłem w Bielsku i tam się da 5g prawdziwe i podzielić transfer znaczy odstąpić parę GB rodzinie a wam jak zwykle się nie da płacić waszej firmie za usługi jakości i słyszeć tylko że się nie da a może wy nie macie pomysłu lub aplikacji przeznaczonej do tego typu rzeczy przepraszam to tylko moje stwierdzenie.
@Mati35 jakoś inni operatorzy w aplikacji tego nie oferują też, akcent prepaid (na kartę), jak ci Orange nie pasuje, to nie masz cyrografu, możesz zmienić operatora 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mati35napisał(-a)Wy od samego początku macie problemy i nic nie możecie byłem w Bielsku i tam się da 5g prawdziwe i podzielić transfer znaczy odstąpić parę GB rodzinie a wam jak zwykle się nie da płacić waszej firmie za usługi jakości i słyszeć tylko że się nie da a może wy nie macie pomysłu lub aplikacji przeznaczonej do tego typu rzeczy przepraszam to tylko moje stwierdzenie.
Coś ci się kolego pomyliło. Piszesz do innych klientów operatora. I to najwyraźniej TY masz problem (bo inaczej byś nie pisał), nie MY.
Chcesz pomocy, to proszę trochę grzeczniej. Koledzy próbują pomóc, mimo że nie napisałeś o co Ci konkretnie chodzi, na co obrzucasz nas inwektywami. Jak sobie chcesz, ale przemyśl swoją taktykę: ta nie jest skuteczna.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »