- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dwa konta na jednym E-mail-u
Zastanawiam się tylko, jak w Nowym Mój Orange przeszła rejestracja na ten sam adres e-mail 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SarahLynn osobiście sprawdzałem dwa adresy e-mail na jedno konto, to nie chciało mi przejść.
W tym przypadku podejrzewam, że było tylko w starej wersji podany adres e-mail do korespondencji, a na drugie konto (mamy) zarejestrowane zostało Nowe Mój Orange na ten e-mail z poprzedniego konta do korespondencji.
Jeden e-mail do dwóch kont nie powinien przejść.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@SarahLynn osobiście sprawdzałem dwa adresy e-mail na jedno konto, to nie chciało mi przejść.
W tym przypadku podejrzewam, że było tylko w starej wersji podany adres e-mail do korespondencji, a na drugie konto (mamy) zarejestrowane zostało Nowe Mój Orange na ten e-mail z poprzedniego konta do korespondencji.
Jeden e-mail do dwóch kont nie powinien przejść.
Czyli ten pomysł Orange z logowaniem na konta NMO za pomocą adresu e-mail niefortunny jest bardzo, bo nie każdemu chce się mieć kilka kont e-mail, @ketrasaArtur .
Trzeba to zgłosić np. w dziale 'Pomysły', aby coś innego zrobili.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie jeden adres email na dwa konta nie powinien w ogóle przejść przy rejestracji bo potem tylko problemy są
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz jest okres przejściowy, bo są dostępne dwie wersje konta na stronie internetowej oraz dwie aplikacje. Wychodzi z tego dość spore zamieszanie, ale mam nadzieję, że po wejściu aplikacji NMO 5.0 już się zacznie wszystko stabilizować i działać poprawnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ela12 z założenia każdy, na kogo jest założone konto powinien mieć swój adres email. Sytuacje, że ktoś zarządza czyims kontem są rzadkie i tak jak ktoś ma konto w banku, tak i tutaj nie powinno być to możliwe do powiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SarahLynn , zawsze i wszędzie korzystam ze skrzynki swego syna, i nie chcę zakładać własnej tylko po to, że Szanowne Orange tak chce i sobie wymyśliło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ela12 W takim wypadku wszystkie banki, nawet mniej ważne serwisy typu facebook robią źle? Loginem w większości serwisów jest jeden przypisany adres e-mail, jest to ze względów bezpieczeństwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@SarahLynn , w takich celach podaję adres syna, choć nie zawsze był taki wymóg podania adresu e-mail.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »