- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości otwarcia/wydruku w Acrobat Reader faktury z pliku PDF pobranego z MO
Mam ten sam problem i tylko z fakturami Orange. AR nie otwiera faktur zapisanych na dysku. Natomiast w mailu czy messengerze otwierają się normalnie. Win11. Strasznie to jest wkurzające i dziwne, ze operator nic z tym nie robi bo to ewidentnie od nich wychodzą faktury z jakimiś błędami/blokadami skoro ten problem mają inni abonenci.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości otwarcia/wydruku w Acrobat Reader faktury z pliku PDF pobranego z MO
Może w końcu, po roku, trzeba by ten problem zgłosić komuś w dziale technicznym Orange? Bo tu na forum nikt nie pomoże... Tylko komu zgłosić, Max-owi? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @bluesmanniaki
Mam ten sam problem zarówno poprzez konto Mój Orange jak i na adresie email gdzie przychodzi mi faktura Orange. System operacyjny Win 10 oraz Win 11. Jak od razu chce się wyświetlić fakturę Orange poprzez program Adobe Acrobat to faktura pojawia się przez kilka sekund, następnie znika i program się zamyka.
Jedynym rozwiązaniem na ten moment który się sprawdza to jest pobranie faktury z adresu e-mail lub z konta Mój Orange pulpit lub do folderu pobrane. Jak pobierzesz fakturę i klikniesz na ten plik bezpośrednio to ten sam błąd równiez wystepuje co powyżej opisałem czyli pojawia się faktura na 3 sekundy i program sie zamyka To najlepiej otworzyć program Adobe Acrobat pusty program. Następnie kliknąć w lewym górnym rogu programu Adobe Acrobat Menu czyli 3 poziome linie i klikasz Otwórz. Otwiera Ci okienko wyszukujesz daną fakturę np w pobranych lub na pulpicie i wtedy faktura normalnie się otwiera. Możesz również wybrać w tym programie inny sposób czyli klikasz w zakładce Inne lokalizacja plików, wybierasz Twój komputer i następnie wybierasz zakładkę Downloads albo Desktop (zalezy gdzie masz zapisany plik faktury) i wyszukuje daną fakturę Orange która chcesz otworzyć. Faktura powinna się poprawnie otworzyć i nie zamykać się 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 ale to obejście problemu znamy już od wielu miesięcy 🙂
Jednak sądzę, że warto by sam problem techniczny z plikami z fakturą zgłosić do odpowiedniego działu technicznego Orange...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bluesmanniaki myśłałem jeszcze o czymś takim aby zgłosić ten problem u doradcy na Orange czacie i podpiąc do zgłoszenia ten temat jesli to by nie stanowiło problemu 🙂
Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
- Następny »