- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja logowanie odciskiem palca
Tak , wszystkie inne działają. Gdyby było inaczej to nie był by problem aplikacji .....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałeś, czy w uprawnieniach aplikacji jest wpisane "używanie sprzętu biometrycznego"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma takich uprawnień żadna z moich aplikacji bo nie ma takiej opcji do zaznaczenia . Mam androida 10...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dantesnapisał(-a)Nie ma takich uprawnień żadna z moich aplikacji bo nie ma takiej opcji do zaznaczenia . Mam androida 10...
Jeżeli nie widzisz w uprawnieniach do Fingerprint"a to możliwe, że Orange zmieniło API na 28 lub nowsze. Oznacza to, że apka korzysta z nowego dostępu do biometrii, która nie jest używana w androidzie 10.
BTW. Znalazłem APK, ze starszą wersją. Wstępnie sprawdziłem i nie zawiera żadnego syfu, jest podpisana tym samym certyfikatem, co wersja w sklepie Play. Jak masz ochotę to sprawdź.
https://drive.google.com/file/d/1teS8ChAyAW8tq_20kpPcJudYGkc4V9pA/view?usp=drivesdk
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki pobrałem, ale nie można zainstalować, kilka prób restart , i nie można zainstalować ..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale usnąłes obecną wersję?
Możesz napisać, kiedy mniej więcej apka przestała działać prawidłowo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak , spoko . Wiem jak instalować aplikacje... wersja 117 i 116 nie działały poprawnie , wersja 115 bo miałem starą kopie też już nie mogłem uruchomić po zainstalowaniu . Więc nie pamiętam dokładnej wersji ktora działała... ale szkoda nerwów... pinem się mogę logować a za rok telefon zminie ...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »