- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur część starych usług wisi jeszcze na starej platformie, będzie sukcesywnie przenoszona do nowej, wypada poczekać, ja mam tylko simki w Orange i 5 letnia najstarsza, wszystkie widzę w nowej aplikacji, tak jak i usługi z nimi powiązane, odnośnie terminów w aplikacji, cóż jest jak jest, to poprawią, ale nie wszystko od razu 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim tylko, że ja te poprawki jeszcze zgłaszałem na e-maila, jak była wersja beta i przez 4 miesiące nic się nie zmieniło. To teraz ma coś się zmienić? Mnie martwi ta sytuacja, że teraz mają zostać wprowadzane poprawki, jak były zgłaszane dużo wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur to nie kwestia poprawek w aplikacji, jak stare usługi ci nie działają, czy ich nie widać, to wiszą na starej platformie, wskazania terminów w aplikacji, tak starej jak i nowej, nie są jak powinne i to od początku, ja się z tym pogodziłem, trzeba by Pomysły robić na poprawki i czekać na ich wdrożenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Zgłosiłem sprawę po raz kolejny, jak i zadzwoniłem do BOK z zapytaniem co ze starszymi numerami.
Konsultant zaproponował, abym sobie pakiety z tych niewidocznych numerów w aplikacji sprawdzał sobie SMS-ami. Na moje pytanie, czy po to apka została puszczona, żebym sobie sprawdzał SMS-ami, konsultant odpowiedział, że TAK.
To po co mi taka aplikacja, skoro mam sobie SMS-ami i to w dodatku płatnymi sprawdzać stany kont?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArturnapisał(-a)Zgłosiłem sprawę po raz kolejny, jak i zadzwoniłem do BOK z zapytaniem co ze starszymi numerami.
Konsultant zaproponował, abym sobie pakiety z tych niewidocznych numerów w aplikacji sprawdzał sobie SMS-ami. Na moje pytanie, czy po to apka została puszczona, żebym sobie sprawdzał SMS-ami, konsultant odpowiedział, że TAK.
To po co mi taka aplikacja, skoro mam sobie SMS-ami i to w dodatku płatnymi sprawdzać stany kont?
To już temat na AMA i tu chyba nikt tego nie naświetli 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim tu masz rację, zgłoś jako pomysł, AMA na temat apki Nowy Mój Orange 5.0 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur moje Pomysły upadają, więc unikam tego działu, chyba trefny jestem na NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
A komuś gdy przenosił numer do Flexa to nadal wyświetlał w Appce Moj orange 5
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Windowv2 to już bug na koncie MO, zdarza się coś takiego, mi w NMO wisiał przez 6 miesięcy tymczasowy numer (nieaktywny), blokował część usług na przeniesionym numerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Witam serdecznie mam pytanie mój meil został dziwne usunięty z beta Orange po reinstalu na nowo tel.Dało by radę go spowrotem go dodać ? Dodam że nie opuszczałem beta testów.