- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jest aktywowane 5400GB i nic więcej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Witam.
@ketrasaArtur ja mam dokładnie tak samo , po dzisiejszej najnowszej aktualizacji , to w jakim celu robi się aktualizacje .
Ja np. ostatnio przy każdej próbie nie mogłem się zalogować do NO , bo pisało że login i hasło jest
nieprawidłowe (?) , a cały czas poprawnie pisałem. Ale to jest osobny temat dyskusji .
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Zeusek źle napisałem, chodzi mi o ilość numerów przypisanych na koncie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
2, każdy na inny numer PESEL. Przez stronę działa to bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Zeusek to wybiłeś mi wszystkie argumenty. U Ciebie jest odwrotnie jak u mnie. Konto Mój Orange nie działało z powodu dużej ilości numerów, obecnie już historia tylko została, natomiast u Ciebie nie działa mimo że numerów masz prawie wcale. Zostaje tylko zgłaszać, aby technicy w końcu się zlitowali i naprawili usterkę w apce.
U mnie jak apka nie działała, to przez www można było odczytać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Logowanie do aplikacji co kilka godzin to lekka przesada. Może by tak wysłać deweloperów na urlop?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Samotnick jest to uciążliwe. No cóż, zmieniają politykę, aby było bezpieczniej, nie patrząc na wygodę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArturnapisał(-a)@Samotnick jest to uciążliwe. No cóż, zmieniają politykę, aby było bezpieczniej, nie patrząc na wygodę.
W Aplikacji nie ma to sensu żeby co jakiś krótszy czas logować, mnie wkurza to bo jak ma się do ogarnięcia kilka kont (np. ktoś jest nietechnologiczny w rodzinie) to trzeba co kilka godzin się relogować. Wkurza tak jak na początku nowej aplikacji moja biedronka gdzie trzeba było też często się logować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jaki geniusz wymyślił tak czeste logowanie , ja tylko dzisiaj loguję się do MO już trzeci raz , wpisując za każdym razem
login i hasło !!!
@ketrasaArtur ja uważam że każdy inwidualnie powinien sam pilnować swoich spraw , trzeba mieć tylko ograniczone zaufanie do wszystkiego , sami musimy pilnować , i dbać o swoje bezpieczeństwo , nie tylko w internecie , ale też w codziennym życiu .
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@jan1 taka sytuacja z automatycznym wylogowaniem co kilka godzin pojawiła się po ostatnich pracach serwisowych. Szkoda, że coś co świetnie działało jest anulowane. Też mnie takie częste logowanie zaczyna irytować.