- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Samotnick , te pierwsze litery są z końcówką 11899? Dzisiaj u mnie weszła aktualizacja i jak to czasem bywa, nie wszystkim idzie dogodzić. Ja z lubością wkurzam dewelopera, jak mi coś nie gra😀 Przynajmniej starają się poprawiać funkcjonalności😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@bronzub Melduję, że tak, 11899. Ja nie lubię się narażać. Wolę to jakoś owinąć w bawełnę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Samotnicknapisał(-a)Ja nie lubię się narażać. Wolę to jakoś owinąć w bawełnę.
@Samotnick, nikomu się nie narażasz, tylko motywujesz ich do ciężkiej harówy. "Na przestrzeni dziejów" od naszych testerskich potyczek, jakościowo zmienia się na lepsze😊 Nawet drobne uwagi mają sens😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Aplikacja wersja 5.80
Coś poszło nie tak. Zniknęły pakiety w aplikacji. Nigdzie ich nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@marcin19883napisał(-a)Magia. Dziś wszystko wróciło. 😂
Może i "magia" ale zapewne ktoś zrobił fix na backendzie. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Samotnicknapisał(-a)Wersja 5.80 to przede wszystkim powiększenie reklam do połowy ekranu. Nie podoba mi się. W poprzedniej wersji można było odczytać cześć informacji o pakietach bez potrzeby przewijania ekranu. Może by te reklamy, o ile są niezbędne, przesunąć poniżej istotnych informacji? Druga rzecz to kolor czcionki numeru służącego teraz do przełączania kont. Poprzednie rozwiązanie z białym numerem na środku było estetyczniejsze, nie kłuło tak w oczy - zmieniłbym kolor i czcionkę na trochę mniejszą.
Jeszcze nie zdążyłeś się przyzwyczaić do 5.80, a tu już jest 5.81 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Zgadzam się, ze z każdą aktualizacją w apce coraz większą przestrzeń zajmują reklamy, ale jeszcze nie jest to połowa. Linia reklam jest idealnie wrecz dodana na poziom, w którym w pierwszym odruchu kieruje sie wzrok. Dopiero pozniej trzeba zacząc szukać swojej usługi 😁
Ale o dziwo moj postulat zwiazany dzwonkiem powiadomien zostal uwzględniony. Dzwonek teraz jest w innym miejscu i dziala raczej jak powinien.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@mD_360 , no i sam się przekonałeś, że warto naciskać albo na dewelopera, albo tutaj zgłaszać swoje pomysły, czy uwagi. Moderatorzy dzielą się wiedzą z odpowiednimi komórkami organizacyjnymi. Mogę za siebie powiedzieć, że warto kąsać😁 Dla dobra ogółu, oczywiście😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Witam
Po pobraniu najnowszej aktualizacji
MO zniknęła opcja "czat" została tylko opcja "zadzwoń" , a przed pobraniem były dwie opcje do wyboru. Czy macie tak samo ?
Pozdrawiam.