- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zauważałem, że w wielu miejscach w tam gdzie Orange świadczy usłgi na łączach obcego operatora w opcji max 600Mbps, zostało upgradowane łącze na max 900Mbps. Sprawdziłem kilka adresów na internet.gov, gdzie do tej pory dostępne było max 600, teraz jest 900. Patrzyłem głownie łącza na FH, w województwie mazowieckim, ale być może i u kogoś z Was też się to zmieniło.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak tak, zdecydowanie, to akurat był zbieg okoliczności z pomysłem ale w każdym razie jest to powiązane. U mnie "na kablach" w Fiberhoście też jest dostępna już wyższa opcja (1 Gbps) w Orange FTTH.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana predkości z 600Mbps do 900Mbps
Myślę że powiązane: 1 Gbps w Orange Światłowód na sieci ze środków UE - Nasz Orange - 411351
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana predkości z 600Mbps do 900Mbps
Bardzo możliwe, chociaż sądzę, że rozmowy z operatorami mogły się toczyć dużo wcześniej niż od listopada. Tego typu, biznesowe case"y są czasochłonne...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak tak, zdecydowanie, to akurat był zbieg okoliczności z pomysłem ale w każdym razie jest to powiązane. U mnie "na kablach" w Fiberhoście też jest dostępna już wyższa opcja (1 Gbps) w Orange FTTH.