- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana planu taryfowego/Odejście od umowy
Mam 85 zł abonamentu miesięcznie za internet w orange neostrada. Podpis na przedłużeniu umowy nie jest wykonany przez właściciela rachunku, przyszedł facet z orange kazał podpisać odbiór nowego dekodera i nagle puff przedłużona umowa o 24 miesiące. Co moge w takiej chwili zrobić, czy mogę odstąpić od utrzymania łącza i przykładowo zmniejszyć prędkość tak ,żeby umowa miesięczna kosztowała 40 zł a nie 85 lub czy też mogę rozwiązać umowę ze względu na bezprawne przedłużenie abonamentu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
komsa napisał(-a):Mam 85 zł abonamentu miesięcznie za internet w orange neostrada. Podpis na przedłużeniu umowy nie jest wykonany przez właściciela rachunku, przyszedł facet z orange kazał podpisać odbiór nowego dekodera i nagle puff przedłużona umowa o 24 miesiące. Co moge w takiej chwili zrobić, czy mogę odstąpić od utrzymania łącza i przykładowo zmniejszyć prędkość tak ,żeby umowa miesięczna kosztowała 40 zł a nie 85 lub czy też mogę rozwiązać umowę ze względu na bezprawne przedłużenie abonamentu?
@komsaNie mam możliwości jaka masz prędkość Internetu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie wiem, 30mb/s. Jak to nie ma możliwości. Skoro ktoś za mnie podpisał umowę podając się za mnie to chyba mogę ją rozwiązać. Mógł bym w takim razie wziąć umowę na kogokolwiek i sam sobie ją podpisac nie płacąc rachunków.