Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy przy przeniesienu internetu pod nowy adres

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Tylko POTS można zawiesić. Symboliczne to raczej nie jest.
marder
Poziom 29, Znawca Przestworzy

@Piotrekk85napisał(-a)
Tylko POTS można zawiesić. Symboliczne to raczej nie jest.

To pechuncio.

bufik
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

To ciekawe z tym slotem kilkugodzinnym Pan konsultant, który umawiał rozmowę wyraził się dość konkretnie: "technik będzie u pana o godzinie 12.00", aż ponownie odsłuchałem rozmowę, żadnej informacji o tym, że powinienem oczekiwać na wizytę kilka godzin. Ale. Dostałem dziś SMS, który przegapiłem, o 11:45 z przypomnieniem o terminie instalacji - tam jest mowa o tym, że usługa będzie instalowana w godzinach 12.00 - 14.00 w dniu dzisiejszym Emotikon: Szczęśliwy. Wróciłem od lekarza - poprosiłem ojca o obecność w mieszkaniu - nikt się nie pojawił do tej pory. 

Ja naprawdę staram się nie być czepialski. Chciałbym tylko aby firma której za usługi płacę - i to dość słono jak na warunki obecne na rynku traktowała mnie z szacunkiem. Ja rozumiem, trudności, upały, kłopoty. Ale to chyba kwestia jednego telefonu, tak aby można było zaplanować sobie dzień, pracę? Spóźnimy się czy możemy wpaść za dwie godziny? Czy Orange jeszcze nie odkryło tej opcji kontaktu z klientem? To nie jest przypadkiem firma telekomunikacyjna? Chyba za szybko zgadzamy się na olewanie przez korporacje Emotikon: Bardzo szczęśliwy. Założę się z każdym o dobre piwo, że dopiero kiedy nie zgodzę się na przedłużenie umowy spotkam się z nagłym przypływem życzliwego zainteresowania tej firmy - a to mierzi mnie wyjątkowo

P.S.: Dziękuję za ocenzurowanie tytułu posta Ten jest znacznie lepszy To zakrawa na kolejne kuriozum

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Orange ma obecnie sposób na pozytywną komunikację - więc jak zdarza się @#$&#@# to info nie ma 🤷
bufik
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

No i doczekałem się Zadzwonił przed chwileczką pan technik. Moje super pilne zgłoszenie priorytetowe dziś "spadło". Będzie u mnie chyba w środę gdzieś pomiędzy 10.00 a 16.00 Full profeska

Swoją drogą to już blisko dwa tygodnie kiedy nie mogę korzystać z mojej usługi - głównie z winy operatora, na skutek jego błędów - czy mam obowiązek płacić za ten okres?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Wg regulaminu i umowy usługa jest świadczona w starym miejscu. Czas realizacji zlecenia nie jest gwarantowany. Możesz reklamować ale tu automatyzmu nie ma. Każda sprawa rozpatrywana jest indywidualnie. 🤷