- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem buforowanie filmów
Witam przejrzałęm forum czytałem wszystkie możliwe rozwiązania które zastosowałem. Ale w dalszym ciągu mam problem. Mianowicie objawia się tym że podczas ładowania filmów w youtube , cda ,oraz ipla mam problemy z buforowanie filmy długo się wczytują muszę odświezać kilka razy. Wcześniej miałem Vectre i nie było problemu. Co moze być problemem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
standard w ORANGE , na neostradzie nigdy nie obejrzysz płynnie w dobrej jakości, identycznie jest na twitch.com i innych streamach , wszystko idzie przez jakies wiezły telia.net i gubi pakiety
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
a tak dbaja o klientów, codziennie od kilku miesięcy u mnie , mam setki screenów z każdego prawie dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wytwarzanie screenów nikomu się nie przyda, muzeum neostrady jakby powstało to ich nie weźmie. Lepiej naprawić co można naprawić, a jak nie można to zmienić dostawce.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Patryk88 napisał(-a):Witam przejrzałęm forum czytałem wszystkie możliwe rozwiązania które zastosowałem. Ale w dalszym ciągu mam problem. Mianowicie objawia się tym że podczas ładowania filmów w youtube , cda ,oraz ipla mam problemy z buforowanie filmy długo się wczytują muszę odświezać kilka razy. Wcześniej miałem Vectre i nie było problemu. Co moze być problemem?
@Patryk88 Jak technologia Neostrady ?