- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Portal filmowy IMDB w Orange (problem z oglądaniem)
Astral napisał(-a):Prosze cie nie pisz o takich rozwiazaniach bo nie po to placimy za internet zeby byc zmuszonym do kombinowania tego typu. Ja tez mogle podlaczyc sie do UPC, skorzystac z proxy czy VPN'a, ale tego nie zrobie.
Nie ma w Orange czegos takiego jak posrednie/bezposrednie połączenie z internetem majac funboxa 2.
Tak wiec, problem istnieje z imdb i zadną "normalną" metodą nie da sie go obejść.
A co ja nie płacę za internet, jakie kombinowanie jest rozwiązanie i z niego korzystam.
"Ja tez mogle podlaczyc sie do UPC, skorzystac z proxy" - ciekawe jak proxy z UPC? Jak się łączymy przez proxy to się nie łączymy bezpośrednio chyba logiczne i funbox do tego nic niema.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Portal filmowy IMDB w Orange (problem z oglądaniem)
1 Moge sie podłączyc do UPC
2 Moge skorzystac z proxy
3 Moge skorzystac z VPN
To nie jest ciąg rozwiazan majacych współny mianownik, a każde z osobna inne.
Moge sie w kazdej chwili przelaczyc do UPC, moge bedac w orange podpietym pod funboxa skorzystac z proxy lub vpn'a, to samo moge zrobic bedac w UPC w danej chwili, tylko nie ma takiej potrzeby bo u nich imdb działa normalnie, jak z resztą wszystko inne.
O to chodziło.
Nie jestem zwolennikiem półśrodków. Problem jest, wiec niech Orange go naprawi, a nie zmusza klientów do szukania innych dróg na normalne działanie łącza.
- « Poprzedni
- Następny »