24-07-2017
14:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
24-07-2017
14:32
Nie działa gofiber
Cześć,
mam gofiber w wersji pro i chciałem zamówić światłowód dla przyjaciół, zamówienie zostało złożone ale potem zadzwoniła do mnie jakaś osoba ze sklepu internetowego żądając podania mojego ID sprzedawcy (dosłownie żądając i oburzając się głośno ze go nie posiadam) po czym oznajmiła że bez tego musi zawrócić to zamówienie do uzupełnienia.
Nie wiedziała w ogóle że takie coś jak gofiber instnieje i jej przełożony również.
Albo ta aplikacja jest praktycznie martwa, ma błędy, coś poszło nie tak w zakładaniu mojego profilu albo 100 innych możliwości nie działania przy skomplikowaniu systemów Orange.
Czy mógłbym prosić występujących tu pracowników Orange o przekierowanie mnie do kompetentnej osoby?
Numer telefonu z regulaminu nie odpowiada, mejl który tam wysłałem odbił mi jakimś numerem zgłoszenia i od dwóch tygodni nic sie nie dzieje.
Pomocy
mam gofiber w wersji pro i chciałem zamówić światłowód dla przyjaciół, zamówienie zostało złożone ale potem zadzwoniła do mnie jakaś osoba ze sklepu internetowego żądając podania mojego ID sprzedawcy (dosłownie żądając i oburzając się głośno ze go nie posiadam) po czym oznajmiła że bez tego musi zawrócić to zamówienie do uzupełnienia.
Nie wiedziała w ogóle że takie coś jak gofiber instnieje i jej przełożony również.
Albo ta aplikacja jest praktycznie martwa, ma błędy, coś poszło nie tak w zakładaniu mojego profilu albo 100 innych możliwości nie działania przy skomplikowaniu systemów Orange.
Czy mógłbym prosić występujących tu pracowników Orange o przekierowanie mnie do kompetentnej osoby?
Numer telefonu z regulaminu nie odpowiada, mejl który tam wysłałem odbił mi jakimś numerem zgłoszenia i od dwóch tygodni nic sie nie dzieje.
Pomocy
Etykiety:
3 ODPOW. 3
24-07-2017
15:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-07-2017
09:31
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-07-2017
09:31
Nie działa gofiber
@Mikołaj - jakieś newsy? Na razie jedyne co dostałem to jakaś propozycje zarobienia pod stołem na priv od jakiegoś waszego pośrednika/sprzedawcy.
26-07-2017
09:59
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-07-2017
09:59
Nie działa gofiber
@bez_nazwy Jak tylko będę miał coś konkretnego dam Ci znać, pewnie na PW.