- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hejka 😊 ostatnio zgłaszałam problem braku internetu i brak @ na routerze lecz po 3 dniach problem sam się naprawił. Od wczoraj zauważyłam że diody są wszystkie a po północy nie ma dostępu do internetu. Co to może być?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po północy może być chwilowy zanik neta, ponieważ w każdym ruterze jest odświeżana sesja... Jeżeli chcesz, aby było to w innych godzinach, zrestartuj router ręcznie np o 4.00...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po północy może być chwilowy zanik neta, ponieważ w każdym ruterze jest odświeżana sesja... Jeżeli chcesz, aby było to w innych godzinach, zrestartuj router ręcznie np o 4.00...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada brak internetu
@Pokachontas fajnie że znalazłeś rozwiązanie problemu, ale wypada oznaczyć pomocny post jako rozwiązanie, by inni szukający pomocy > takowe rozwiązanie wyszukali 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada brak internetu
@mabud73napisał(-a)Po północy może być chwilowy zanik neta, ponieważ w każdym ruterze jest odświeżana sesja... Jeżeli chcesz, aby było to w innych godzinach, zrestartuj router ręcznie np o 4.00...
Czy można ustawić inną godzinę odświeżania, niż po północy, zamiast ręcznego restartowania routera?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada brak internetu
@ketrasaArtur można zdalnie resetować, kwestia komendy ze stosowną godziną 😀
Dla mniej wtajemniczonych pozostaje czasowy wyłącznik prądu lub skorzystać z aplikacji Mój Funbox.