- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada 80 Mb/s
Mam jeszcze takie parametry z pentagrama , czy to coś zmienia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada 80 Mb/s
Przy 17db to jeszcze VDSL ma sens i tak nie podłączą bo chyba wychodzi na to, że centrala nie może z opisu tak wnioskuje. Tamten router to 24db pokazywał ten 17db. jest trochę rozbieżności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada 80 Mb/s
Znalazłem taki kalkulator podaje się Downstream Attenuation i mniej więcej oblicza ile można wziąść https://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada 80 Mb/s
@manik Linia została oceniona przez techników i nic nie zrobisz. Asus maja regulacje snr
Stability Adjustment options 2dB and 3dB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Neostrada 80 Mb/s
Ciesz się że ci nie chcą tego podłączyć, miałem tzn. jeszcze mam przez 4dni to cudo zwane VDSL i w życiu nawet połowy tych 80 a trzeba jeszcze odjąć 6 na nie działającą TV.
Moja rada poszukaj normalnego operatora a nie molocha, dla którego od momentu podpisania umowy jesteś nachalnym petentem...
Ja mam już porównanie i żałuję że przez ostatnie 4 lata się męczyłem... teraz już tylko ostatnia prosta i niedziałające systemy i inne wymówki byleby sprzętu nie odebrać... potem mała batalia bo jak znam życie złośliwie jakąś kare będą próbowali wlepić i będę wolny.
A internet cóż dopiero teraz wiem że mam szybkiego neta ...
Swoją drogą niby dlaczego nie można w orange tego badziewnego sprzętu oddać wcześniej ???
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych, wszystkich pracowników orange i tych którzy nie mają wyboru i muszą się męczyć lub mają szczęście i u nich akurat to działa...
- « Poprzedni
- Następny »