Dramat w wykonaniu orange

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2581
  • 12187
  • 75

@bogdex  prawda jest taka, że konsultantka zawaliła, ale Ty sam sobie nie do końca dopilnowałeś. Jeśli już masz numer zgłoszenia to możesz doputywać co jakiś czas. Na tak trudną awarie trzeba liczyć się do 14 dni.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 17
  • 42
  • 0

Z pewnością orange, sami do mnie dzwonili, że będą puszczać u mnie światłowód i czy jestem zainteresowany.

• 17
  • 42
  • 0

Czyli niewklepanie do systemu zgłoszenia nie jest oznakiem braku kompetencji i jest to zgodne z procedurami?

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4403
  • 22077
  • 104

Tobie się nie da pomóc :D. To że dzwonili to nic nie znaczy. Dalej światłowód może należeć do zupełnie innego dostawcy.  Jeżeli tak wygląda twoja współpraca z operatorem jak nami, to nie dziwię się, że ci nie podłączyli internetu 🙂

• 17
  • 42
  • 0

Serio naprawia 10 metrowego kabla to trudna awaria? Słup i kable od prądu zostały naprawione we wtorek.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2581
  • 12187
  • 75

@bogdex , ale to sam sobie powinieneś dopilnować, skoro na koniec rozmowy nie dostałeś numeru zgłoszenia.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2444
  • 7682
  • 241

@bogdexnapisał(-a)

Czyli niewklepanie do systemu zgłoszenia nie jest oznakiem braku kompetencji i jest to zgodne z procedurami?

Przecież byli w poniedziałek - sam pisałeś.

Konsultantka mogła wklepać do innego systemu np. z powodu problemów.

• 17
  • 42
  • 0

Ale co mnie interesuje do kogo należy infrastruktura ja jestem klientem i mnie interesuje jedynie czy i jak usługa działa.

Każdy konsultant do którego dzwoniłem, mówił mi, że awaria zostanie usunięta do 48 godzin, no i nie została usunięta. 

I weź pod uwage, że odpisuje 5 osobom jednocześnie 😉

• 17
  • 42
  • 0

Dobrze, ale jak pisałem wcześniej, nie zgłaszam co miesiąc awarii, żeby wiedzieć jakie procedury ma akurat orange, jedni przyjmują zgłoszenie na przysłowiową gębe, inni wysyłają tylko maila, jeszcze inni tylko powiadomienie na stronie.

• 17
  • 42
  • 0

Byli zanim jeszcze zgłosiłem awarie, podobno straż pożarna po ucięciu kabli od razu zgłosiła sprawe. Zresztą piętro niżej jest sklep, który też korzysta z orange i też z pewnością to zgłosili i też do tej pory nie mają internetu.