Czarny piątek dla klientów orange światłowód.

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 882
  • 3819
  • 6

Cześć

Widzę jakieś reklamy w TV z pomarańczowym mikołajem, po internetach lata jakiś konkurs z darmowymi gigabajtami a dla klientów światłowodu od lat na nieokreślonym tylko dopłaty.......
Najkorzystniejsza oferta jaką widziałem to 4 miesiące za 0 i 20 miesięcy -10zł tyle że te 10zł i tak zjadają mi dopłaty..... czyli nowa umowa wychodzi dokładnie w tej samej cenie ze wszystkimi rabatami co obecna na nieokreślonym tylko tyle że z 4 miesiącami gratis, może by tak orange w ramach BF w ten jeden magiczny piątek w roku na przykład zrezygnowało z tych dodatkowych dopłat lub udostępniło FB 10 za 0 lub 5zł do prędkości 600mb? 😂

Na pierwszy rzut oka FB 10 do 600mb to zwykła fanaberia ale w bloku w którym jest sporo mieszkań czasem trzeba ręcznie wpisywać nazwę sieci bo w urządzeniu kończy się lista 😄 więc dużo mniej zapchane wifi 7 naprawdę by się przydało

Tak, wiem że ten post ma charakter listu do mikołaja ale były takie czasy w których przedłużanie umowy czy podnoszenie prędkości w trakcie jej trwania naprawdę było opłacalne... nie wierze że musimy czekać na kolejną pandemię😂  

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5924
  • 57

@_Artek_  popieram Twoją prośbę. Tylko niestety to jest na tyle chodliwy produkt,  że nie zrobią promocji. " Po co jak się sprzedaje jak świeże bułeczki".

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1486
  • 5924
  • 57

@_Artek_  popieram Twoją prośbę. Tylko niestety to jest na tyle chodliwy produkt,  że nie zrobią promocji. " Po co jak się sprzedaje jak świeże bułeczki".

• 882
  • 3819
  • 6

Konkurencja sprzedaje 900mb za 50zł tyle że akurat pod moim adresem to HFC a nie FTTH dlatego zostałem w orange. 

Bardzo drogi ten bardzo dobry internet od orange 😄

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 114
  • 460
  • 4

Konkurencja sprzedaje też taniej Internet na kablu Orange. Tutaj dopiero jest logika. Muszą coś Orange odpalić i jeszcze sami zarobić 😉

• 882
  • 3819
  • 6

Może być tak, że zarabiają  od klienta powyżej liczby x..... tego nigdy się nie dowiemy.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

@adrjannn  i @_Artek_ lokalny gracz za sam światłowód FTTH 1Gb/s znajomej odpalił na rok za 78 zł z ONT, a od Orange miała zaledwie tyle co ja miałem, czyli 10Mb. Istna loteria😀

• 882
  • 3819
  • 6

Światło.....nosisz je w sobie......:D światłowód od orange jest bardzo dobry i bardzo stabilny ale cena bez dopłat już jest kosmiczna a z dopłatami.....no ale taki life 😄