- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, co mogło spowodować o 1:43 jakby przeładowanie routera? Po prostu router jakby się zrestartował - dioda światłowodu na czerwono, potem na zielono, potem internet na czerwono i zielono. Trochę to trwało, ale wyrzuciło mi internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bozn68 @ketrasaArtur nic innego jak reset sesji. Dobrze że w nocy a nie np. podczas ulubionego serialu 🙂 🙂 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód, około 1:43
@bozn68 mogła wystąpić usterka techniczna. Warto router urchomoć ponownie i sprawdzić jak się połączył ponownie i czy internet działa prawidłowo.
Jak dalej występują problemy, to zgłoś na infolinii lub napisz na czacie.
Możesz samemu sprawdzić i przeprowadzić diagnozę w apce Mój FunBox.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wiem, ale to było takie coś, że wybija godzina 1:43 i router się sam restartuje, wszystko okej jest, tylko czemu się zrestartował? Wszystko działa poprawnie internet itp., tylko mam wątpliwości, bo orange dzierżawi światłowody od innego dostawcy w moim rejonie i nie wiem czy to czasami nie wina tego. Miałem od niego wcześniej internet i był, że tak powiem "kijowy".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bozn68 nie wiem, jak to wygląda na światłowodzie, ale na miedzi Orange często z automatu restartuje routery. Być może i tutaj też tak jest. Poobserwuj jak będzie wyglądała sytuacja w najbliższych dniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bozn68 @ketrasaArtur nic innego jak reset sesji. Dobrze że w nocy a nie np. podczas ulubionego serialu 🙂 🙂 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
podczas meczu turniejowego w csie :), ale na razie wyglada w sumie na ok wszystko