- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z Inna oferta do odpowiedniej kategorii + zmieniona etykieta - moderator Bartłomiej
Witam.Czy w dalszym ciągu jest dostępna usługa zakupu energii elektrycznej od Orange i w jakiej cenie ponieważ mam umowę do końca grudnia tego roku z ofertą 0.2475złotych brutto za zakup 1kWh.
Czy Orange stosuje jakieś upusty dla abonentów tej sieci gdy mają spory pakiet tutaj?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta jest dostępna https://www.orange.pl/view/energia
Co do cen - zależą od obszaru ale w większości wypadków jest to cena sprzedawcy z urzędu dla danego obszaru + ew. opłata handlowa.
Zniżki które można otrzymać to opcjonalnie:
- prąd na 3 miesiące za free
- gwarancja cen za prąd (prąd to nie telefon, mimo lojalki ceny za prąd mogą być podnoszone w górę w trakcie lojalki).
Są też mniej promowane czy lokalne promocje, ale to najlepiej zadzwonić na infolinię lub podpytać w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa zakupu energii elektrycznej.
Dostępna jest na pewno ponieważ w środę miałem propozycję zakupu energii jednak nie skorzystałem z niej. Odnośnie ceny nie mogę pomóc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta jest dostępna https://www.orange.pl/view/energia
Co do cen - zależą od obszaru ale w większości wypadków jest to cena sprzedawcy z urzędu dla danego obszaru + ew. opłata handlowa.
Zniżki które można otrzymać to opcjonalnie:
- prąd na 3 miesiące za free
- gwarancja cen za prąd (prąd to nie telefon, mimo lojalki ceny za prąd mogą być podnoszone w górę w trakcie lojalki).
Są też mniej promowane czy lokalne promocje, ale to najlepiej zadzwonić na infolinię lub podpytać w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa zakupu energii elektrycznej.
@Gatts, czy udało się zmienić operatora energii? Czy powyższa wypowiedź zasługuje na oznaczenie jako rozwiązanie?