- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Porównanie oferty z konkurencją
Pytałem już wcześniej czy mógłbym zmienić w razie czego na 900, powiedziała mi w salonie że nie, na dany adres zamieszkania nie mogę podpisywać nowej umowy jeśli anuluję, a zmienić już się nie da ;>
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja bym zaryzykował i poszedł, albo chociaż zapytał się, czy w tej cenie dadzą Ci config na 600Mb/s z aneksem. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana, pamiętaj 🙂
I PS.
nie rozumiem, co to znaczy, że na dany adres nie możesz nowej umowy podpisywać, jak zrezygnujesz.. Łaski Ci nie robią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli np po pół roku użytkowania mógłbym zmienić prędkość na większą to w sumie nie ma takiego problemu. Powinienem raczej zapytać czy można podwyższyć prędkość podczas trwania umowy.
Mówię tylko to co mi powiedziała babka w salonie. Pytałem czy mógłbym w razie czego zmienić na 900 jakbym zmienił zdanie, a ona mi powiedziała że już się nie da, bo umowa podpisana, wszystko ustalone. Jeśli teraz anulowałbym umowę to nie byłoby możliwości zawarcia nowej na ten sam adres.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepiej i najszybciej będzie jak zadzwonisz na infolinię. Czasami w salonie ludzie nie ogarniają, bo to u nich nowość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ano tak to jest jak się słucha innych. Mówiłem rodzince żeby poczekać, do końca grudnia jest czas, Orange i tak do końca grudnia mam umowę, to nie, płacz że za późno, że nie będzie internetu, że zostaniemy z niczym itp itd, więc poszedłem i podpisałem umowę wcześniej dla świętego spokoju. Gdybym postawił na swoim to bym miał 300 za 10zł mniej albo 600 za tę cenę... cóż, trudno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze nic straconego, mówię Ci, zadzwoń na infolinię, powiedź, że jeszcze nie masz internetu podłączonego i chciałbyś być na warunkach nowych, które teraz się pojawiły, gdyż są korzystniejsze. Nic Cię nie będzie to kosztować a może się udać. Chcąc zyskać klienta, są naprawdę w stanie dużo zrobić tacy konsultanci. Może Ci po prostu wyślą aneks kurierem do podpisania i tyle, albo podpiszesz papiery przy techniku, nie wiem jak to u nich działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Banan9napisał(-a)Jeśli np po pół roku użytkowania mógłbym zmienić prędkość na większą to w sumie nie ma takiego problemu. Powinienem raczej zapytać czy można podwyższyć prędkość podczas trwania umowy.
Mówię tylko to co mi powiedziała babka w salonie. Pytałem czy mógłbym w razie czego zmienić na 900 jakbym zmienił zdanie, a ona mi powiedziała że już się nie da, bo umowa podpisana, wszystko ustalone. Jeśli teraz anulowałbym umowę to nie byłoby możliwości zawarcia nowej na ten sam adres.
@Banan9 Jak wcześniej pisałem, można zmieniać prędkość raz w cyklu rozliczeniowym za pomocą infolinii. Informacje są w rhilaminie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@akira77 Dzięki, pewnie zmienię prędkość już po założeniu internetu, nie chce mi się kombinować już bo znając życie i tak nic się nie da zrobić.
Przeżyje chociaż ten miesiąc na 300 a potem zwiększę do 600 lub 900 x)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może i telewizja pojawi się niedługo w Magentowych 🙂
https://gsmonline.pl/artykuly/malgorzata-seck-tmobile-orange-tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Byłoby pięknie, gdybym mógł u nich wziąć internet razem z TV. Ani chwili bym się nie zastanawiał - może do czasu końca mojej umowy z tym pomarańczowym dnem coś wymyślą 🙂