Orange Na Żywo - wirtualny salon

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Orange Na Żywo

https://www.orange.pl/view/na-zywo - salonik działa. Dzisiaj z tego co słyszę jest wszystko poprawnie. Natomiast prowadzi Pani ekspert.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

Niestety, coś jest nie halo na IE. 

Ups.PNGDzieki.PNG

Efekt F5 po zadanym pytaniu, dlaczego transmisję przerywa. Nic nie zrozumiałem z odpowiedziEmotikon: Język

Następnie "przerzuciłem się" na Chrome. Lepiej zdecydowanie, ale jak jakaś klientka podpytywała Piotra, ucięło transmisję.

Chrome.PNG

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

@Anonimnapisał(-a)

Niestety, coś jest nie halo na IE. 

Ups.PNG

Efekt F5 po zadanym pytaniu, dlaczego transmisję przerywa. Nic nie zrozumiałem z odpowiedziEmotikon: Język

Następnie "przerzuciłem się" na Chrome. Lepiej zdecydowanie, ale jak jakaś klientka podpytywała Piotra, ucięło transmisję.

Chrome.PNG

@AnonimCoś takiego już widziałem kilka razy nie tylko IE ale tez EDGE po prostu porażka. 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

@Anonim, szkoda tylko wylewać dziecka z kąpieli, skoro to jeszcze "niemowlaczek"Emotikon: Język

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

@AnonimTaki problem był już kilka lat temu z opcja pomocy technicznej ale jak widać bez zmian nimo nowszych łączy jak FTTH  kiedyś  był ADSL/VDSL 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

@Anonim, nie mam potrzeby ani ciśnienia, by sprawdzać jak działa. Widocznie stworzono ten wideo czat z jakimś zamysłem. Koń ma duży łeb, to niech myśliEmotikon: Język

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Orange Na Żywo

https://www.orange.pl/view/na-zywo - wirtualny salon on-line na głównej stronie i pod tym adresem. Można zadawać pytania do eksperta.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

@WojcieszkoA jak dziś działało były problem czy nie ?

Pracuję w Orange
  • 866
  • 1057
  • 73

Orange Na Żywo

@Anonim, jak patrzyłem to chodziło wszystko ładnie. Na IE nie chciało się uruchomić, ale na innych bez problemu.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Orange Na Żywo

Jak komuś się nie znudziło to już działa