- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
https://www.orange.pl/view/na-zywo - salonik działa. Dzisiaj z tego co słyszę jest wszystko poprawnie. Natomiast prowadzi Pani ekspert.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
Niestety, coś jest nie halo na IE.
Efekt F5 po zadanym pytaniu, dlaczego transmisję przerywa. Nic nie zrozumiałem z odpowiedzi
Następnie "przerzuciłem się" na Chrome. Lepiej zdecydowanie, ale jak jakaś klientka podpytywała Piotra, ucięło transmisję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
@Anonimnapisał(-a)Niestety, coś jest nie halo na IE.
Efekt F5 po zadanym pytaniu, dlaczego transmisję przerywa. Nic nie zrozumiałem z odpowiedzi
Następnie "przerzuciłem się" na Chrome. Lepiej zdecydowanie, ale jak jakaś klientka podpytywała Piotra, ucięło transmisję.
@AnonimCoś takiego już widziałem kilka razy nie tylko IE ale tez EDGE po prostu porażka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
@Anonim, szkoda tylko wylewać dziecka z kąpieli, skoro to jeszcze "niemowlaczek"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
@AnonimTaki problem był już kilka lat temu z opcja pomocy technicznej ale jak widać bez zmian nimo nowszych łączy jak FTTH kiedyś był ADSL/VDSL
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
@Anonim, nie mam potrzeby ani ciśnienia, by sprawdzać jak działa. Widocznie stworzono ten wideo czat z jakimś zamysłem. Koń ma duży łeb, to niech myśli
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
https://www.orange.pl/view/na-zywo - wirtualny salon on-line na głównej stronie i pod tym adresem. Można zadawać pytania do eksperta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Na Żywo
@Anonim, jak patrzyłem to chodziło wszystko ładnie. Na IE nie chciało się uruchomić, ale na innych bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś