Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy będzie dostępny światłowód

tomalawn
Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy

Mam pytanie kiedy będzie dostępny światłowód w Luboniu 62-030 na ul 11-go Listopada 

5 ODPOW. 5
byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Wiadomość zawiera obraz

@tomalawn wedlug danych z UKE na ul. 11 Listopada jest nastepujaca infrastruktura

Screenshot_20200427_000625.jpg

tomalawn

Ja pod nr 52 mam obecnie neostrade do 80 i nikt w BOK nie wie kiedy będzie możliwość światłowodu.

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Z tego co widze na UKE to swiatlowod na Twojej ulicy jest pociagniety.  Trzeba teraz czekac i pytac sie w Orange kiedy beda mieli mozliwosc podlaczania klientow

tomalawn

1. Jakiś 1.5 rok temu kładli jakąś pomarańczowa rurkę mam nawet studzienkę w ogrodzie przed domem ale niestety nie posiadam światłowodu w domu . Ulica 11 listopada w Luboniu jest główną ulicą zastanawiam się dlaczego jeszcze nie jest to uruchomione ostatnio widziałem jak kładli światłowód na ul stracha i różnych takich bocznych uliczkach a główne stety został taki kawałek bo ulica Reja wojska polskiego kawałek też ma światłowód ul Sienkiewicza szkolna również mają światłowód no a 11 listopada niestety brak. a jak dzwonię do biura obsługi klienta to widzą że inwestycja jest ale nie wiedzą kiedy będzie dostępny
tomalawn

Zastanawiam się również co jest nie tak ponieważ mam neostrade do 80 i zawsze działała w widełkach 20 do 22 max ale ostatnio jakoś tydzień temu zapięła się na 33 i do momentu wyłączenia funbox było 33 po wyłączeniu i włączeniu znów spadło połączenie do 20 i nie chce się połaczyć na wiekszą prędkość .